Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

torstai 22. joulukuuta 2022

Hidas aamu, kun nukuin vaan muutaman tunnin

 Olin eilen nopeeta (harvemmin olen yli 10 min) saunassa. Sen jälkeen laitoin retinol seerumit ja kosteusvoiteet naamaan. Olen melko nonstop pelannut jotain strategiapeliä... laittanut rahaakin siihen joo... Vastassa oman huvituksen vuoksi, arabien liittoutuma liian lähellä Edeniä, tosin se avautuu vasta 22 päivän päästä pelin lopulla. Ja on sitä zombeja tullut tallottua... Kävin eilen pienellä kävelyllä ja join 2,5 kuppia kahvia samalla ja leikitin yhtä terrieriä. Sen ajaksi kun kirkossa oli konserttia. Kerroinko niistä mun pienoismalli kirjoista? Jokin idiootti kommenttoi mun tekemään swappiin pari tyhmää juttua ja poistin ne, kun se ei tainnut ymmärtää tai lukea koko ohjeistusta. Ei kutsu suomi häntä. Varmaan tänään kauppaan, tosin en mä ole koko ajan ravannut tupakalla ollenkaan.

Mitäs muuta mun blogi tietäisikään, hmm. Varmaan kohta pyykätä vaatteita kun en mä kovin monia housupareja ottanut mukaan. Mun uusi paita, saan kuulemma nyrkkipyykätä käsin sen... jeps, meen hommailee