Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

tiistai 20. joulukuuta 2022

Aforismeja kyllä mutta itsesi vuoksi ironiaa

Täällä ollaan joulunvietossa sukulaisilla isossa omakotitalossa vierashuoneessa. Olen pelannut zombipeliä puhelimella ja pokemonia switchillä. Seuraavaksi kuudes salimerkki tapella läpi. Sain eilen kebabia ja ranskiksia. Oli se päätösjuttu mun työkokeiluun liittyen ja sain viimeisen lounaskupongin. Kasvit ikkunalaudalta (5?) törkkäsin naapurille hoitoon just ennen kun tultiin hakemaan. Matkalaukku, reppu, lahjakassi ja mun jokapäiväinen iso laukku mahtui kaikenlaista. Tuolla on kakku uunissa jo, ja varmaan surisee kohta ompelukone kun korjataan mun yksi mekon vetoketju... Kun mennään seuraavan kerran kaupoille, niin ajattelin antaa lahjakortin tälle, että saa hankittua matkalaturin tai varavirtalähteen... tuon puhelimen akku oli huono jo vuosi sitten. 

Perinteisesti menee siis kun täällä pelailen joulunajan. 

Puuroa aamuisin ja mielinmäärin pepsimaxeja ja juustosämpylöitä. Melko vähästä minäkin olen tyytyväinen, kun on kaikkea. Täällä oli yksi mun 5xl paita jäänyt yöpaita sellainen harmaa, missä on wokamoneja pitämässä kädessä. Puhuin kaverille eilen unistani puhelimessa. Yön valvoin melko pitkään viikset naamalla pelaten, mutta nukuin kyllä hyvin laitteen kanssa pitkästä aikaa toisaalta... puoli kahdeksan havahduin ja nousin ylös. Niin ja eilen toki vaalensin hiuksia siinä ennen kun tultiin hakemaan, ja mulla oli pitkään vielä märät hiukset pipon alla. Ne ei kovin tasaisesti vaalentunut, edestä sain huonoiten. 

Täällä kun istuu ruokapöydässä niin näen tuon pullukan uuninluukusta kuin peilistä, huonon ryhdin ja muutenkin peilejä täällä huonontamassa itsetuntoa just kun olen tottunut tähän pyöreyteeni katsoa viimeiset yli viisi vuotta. Illalla juotiin teetä ja olen syönyt jo muutaman piparin. Juteltu kaikenlaista automatkallakin, ja lupasi heittää mut perjantai aamuna lääkärille ja sillä välin käy vaikka joulutorilla katselemassa. Hyvinhän tämä järjestyy. Paljon se imuroi eilen illalla kissankarvoja, mutta kissa oltiin käyty jo hakemassa pois. En ole nähnyt kissaa itse, mutta aika sottuisasti se märkäruokaansa oli syönyt. 

Katsoin eilen yleltä jotakin lasten tonttuisaa joulukalenteria ekan kerran areenasta. Ei enää monta yötä jouluun ollenkaan. Laatikot imellyttää ja mitä kaikkea?

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy