Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

perjantai 23. joulukuuta 2022

Saatanhan tuota ollakin oikeutettu, ei siinä...

Hyvää joulua, voi Jeesus, mulle. Määrättiin 3kk kuuri jotain tupakanhimoon piristävää masennuslääkettä. Jos se liikaa piristää, niin saan sitten lopettaa sen omin päin, mutta mitä nyt katoin niin viikko kestäisi että se alkaa edes vaikuttaa. Olin hädin tuskin ovesta ulkona, erikoislääkäri alkoi sanelee kuka on kyseessä yms.

Puhuttiin vähän mun työ- ja opiskelukyvystä. Tein taas masennusvibatestin. Kerroin myös sukulaisen tänaamuisen kysymäni mielipiteen, mun työkyvystä, että olen liian lyhytjännitteinen. Hän oli ilmeisesti erikoistunut toisaalta keskittymiskyvyttömiinkin. Puhuttiin liikapainosta ja tupakoinnista. Laboratoriokoearvoistani jotka on aina ollut siinä rajalla.

Haettiin matkalaturi powerbank 29,90 (mun lahjakortti -20) ja apteekin (4,5) ja vessojen kautta, teriyaki kana annokset (6,9+juomat) autoon, joista söin sit omani lisäksi loput... ostin myös 2kpl H. Potter keräilykortteja à 3e, joista toisessa oli harvinaisempi hopeinen kortti. Saa vaikka vaihdella niitä sitten joskus, enpäs tiedä, nostalgista. Olisi sitä laskujakin kyllä mitä hoitaa. Strategiapelejä lål

Laitettiin monet kynttilät hautausmaalla sitä ennen oikeastaan. Täydellä tankilla sinne varovaisesti suoraan mun ajanvaraukselta. Siellä istuin kolme varttia. Mä voisin puhua kenelle vaan, mutta yleensä toi ääni alkaa voimistua mitä kauemmin puhuu toistensa päälle tai keskeyttää, ja kuuntelee ja nyökkii jaa, niin, mmnh. En mä oikeastaan muista enää, kun menee dopamiinit ja serotoniinit väkisin väärinpäin ruumiin, kiertokulussa. Ei mua voi pakottaakaan, mutta tyypit haluaa että meikä sosialisoituu vertaistuen piiriin eli tietää jotain keppihevospajoihin tutustumisia taas, ryhmää.

Minäkö tulisin toimeen ihmisten kanssa, älkää nyt saako mua nauraa. Kuuntelenkin sujuvasti ja unohdan, jos ei ole pakko toistaa mitä ne oikein tarkoitti.

Lumisade voimistuu, siellä haudoilla sitä leijui vielä satumaisen sopivasti paitsi että kastui untuvatakin selkämys. Sytyttelin niitä hautakynttilöitä. Maanantaina syötiin kebabit, tiistaina pastaa ja jauhelihakastiketta, keskiviikkona sitä samaa vieläkin, ja eilen jauhelihakeittoa. Juustosämpylää ja limppareita mielinmäärin, mitään ei puutu. Paitsi ehkä suklaa sieltä täältä, mutta täytyy olla kuriakin niin voi paskalla omallatunnolla ostaa eilisen sipsipussinkin–

Piparia, teetä, vettä, puuroa, kahvia... juustoja, kinkku, kalat, riisipuuro, hillot mehut. Laatikot, kotikalja, pullaan kosken harvemmin, jäätelöt, keksit keksit... glögi

Mitähän piti kirjoittamani. 

Kohta on hakuajat korkeampiin koulutuksiin. 

Se on eri asia sovellunko tai ottavatko. Iltalukiot saatte tunkea persuuk...sinne. Pitäisi itse ehdottaa jotain tai olla jo valmiiksi tekemistä päivärutiinia, ettei voida potkia sängystä ylös. Mietin kyllä ekoja ajatuksia tänä aamuna kun heräsin, väsyneen ilottomasti korulause kissasta joka häntänsä itse nostaa. Vaikkei ole mun tyylistä yhtään. Ja saatika ihan kiusaukseen asti itteni meikäläinen onkaan.

Derivaatan neliöjuuren negatiivisen imaginääriluvun potenssiin toista. Tuntuu, että se vain keksi lisää lääkkeille vaikutuksia sitä mukaa, etten ole enää ihan varma mistä kaikki johtuu.