Saa vihdoin pitää hauskaa

 Päivän kalorit ei tullut itsestään. Kuinka voi kolme perunaa kestää keittää tunnin. Kalorit, kun lisäsin majoneesia. Loput kahvit on tossa kyynärkuopan alla mukissa kun taivutan kättä että pystyn ylettää näppäimistöön... kylmänä. Mulla on jokin harmaasokeus ollut tänään. En löytänyt lattialle jättämääni piuhaa, johtoa, turhaan pelikoneeseen jonka joku ystävällisesti korjasi minulle toisella puolella Suomea

Muutakin postia meinaan tuli. Potkin pakettia ja kirjettä eteisessä hetken. Soittelin tuttavat ja sukulaiset läpi... melkein.... joku muutti tänne vitun kerrostaloon ja naapurin koira haukkui mulle kun menin hissiin ja pojilla jotka jotain häsläsi pelastusväylällä, ei tosiaan mit-

Sytkää ollut. Maskeista jos olisi puhunut. Mua ette saa täältä vittu mä olen hyvissä väleissä mun yksityisiin vuokranantajiin. Onhan mulla täällä lepakonpaskaa eikun Helmi ja vitun likaiset ikkunat, kuolleita kärpäsiä, pölyä joka hajottanut kohta kaksi imuria ja ...

KEVÄTSIIVOUS? Olen joku ydinjäte kun kaikki paska kiinnostuisi minusta ja johka hukkua... Mielessäni on ollut aika helvetin paljon kaikki isänisän sanonnat ihan varpaistani saakka että ne oli kuin perunat. Nyt ei meinaan... muutaku jalkahoitajalle... 

Kommentit

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King

Suositut postaukset

Twitter/kajsabl