ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

tiistai 2. maaliskuuta 2021

Täällähän tämä kalenterissa

 Mitä kevät tarkoittaa minulle? Ja mistä tietää kun kesä on tullut jotta voisi pukeutua vähempiin kerroksiin? Onhan joillakin karaistuneet huvituksensa olla ilman ties mitä vaatekappaletta ulkona. Ulkotakki on ja pysyy. Pukeudun muovisäkkiin ettei tule mitään infektioita. Pesen kädet, en koske naamaan, ja mikä ikinä auttaa. 

Kahvini tippui. Olen laihtunut puoli kiloa tosin todennäköisesti paino junnaa ja menetän vain lihasta.

Sain viikon bännit TikTokista. Olin kuvannut kämmenellä erilaisia D-vitamiineja, kalkkia ja kromikapselia, hivenaineita ja tictac pastillia. Nämä ovat niitä "sääntelemättömiä tavaroita" jotka ilmeisesti laittomia. Sinne meni aamupuuhat. En ole FDAN hyväksymä lol? Tai sitten ihmiset tekeee niitä raportaaseja minusta.

En tiedä. Kuka tietää. Miksei tietäisi. Empiiristä tietoa pullollaan. En yritä paljastaa omia tieteellisiä tai psykologisia temppujani vaikka olenkin imaissut ties mitä kirjoja ihmisen toiminnasta. Olen vain poikkeus sääntöön ;) tai sitten en osaa ymmärrettävästi toistaa mitä olen lukenut. Ihminen muistaa vain mitä näkee, kuulee, ja uskoo. Tai haluaisi jos jaksaisi. Vitun ihmiset taas haha.

Mites muuten... tuossa on iltaisin tapahtunut kummia. Olen löytänyt jotain vanhaa e-kirjaa kirjaston palveluista. Ei vanhaa mutta 2017. Vähän järkytys. Uusin oli NextStoryssa?? En tietääkseni ole äänikirjoja jutellut.  Mutta niin se vain ...onneksi blogikirjat on järkyttävän epäsuosittua lukemista.

Otin näyttökuvan kun näyttö oli kiinni iPhonesta ja olin jotain "k" siihen naputtanut unissaan ja sen selityksiä näkyi! Hamsterin dunaa siivosin taas eilen ja olihan tuo pissinyt kaikki nurkat. Nyt se oli aamusta hereillä ja huomasin ettei sillä ollutkaan vettä. Kidutin sitä, kyllähän niiden pitää juoda painoa kohden jotain, no tämän hamsterin ehkä 15ml päivittäin

Huono olo vain tulee omistajalle. Nukuin viisi tuntia mahdollisesti ja tunnin sisään lähteä hammaslääkärille reikiä paikkaa. Edellinenkin lasku jäi eräpäivä sille tielleen. Aikomukseni maksella mutta kela laskee että tienaan liikaa. Jaa miksi otin nuorena vippiä. Noh ruokakauppaan meni kuussa 350 e ja aloin polttaa joskus 5v sitten. Ääni madaltunut yms kun polttaa melkein askin päivässä, ja mitä muita haittoja nyt olisikaan pienistä miljoonista syöpäkääryleen partikkeleista?

Purskauttelemaan minuutin sitä kloriittia. Varmistaa ettei ole DIVOC.

Katsoin alas ja mietin mikä kiinnostaisi minua itseäni tietää mistään tai kertoa googlettaa jotakin faktumia. Pipo päässä, kello ranteessa, kotiavaimet takin taskussa, kuten puhelin. Kerääntyy asioita oikeasti minulle. En voi mitään. Shit accumulates. Sytkää, mukia, mitä tätä nyt on kaaosta.

En halua ajatella että mitenkään vetäisin puoleeni sitä. Mutta... piilotan tavaroita ehkä tahallisesti jotta saisin sitten ääneen vittuuntua missä sekin taas nyt on kun tarvittaisiin. Viimeksi kahvimitta. Teen aina 4 kuppia. Ostin jotain kallista +30% kofeiinipitoista viimeksi. En ole kahvinjuoja mutta on se ihan karvasta ja maidon kanssa tms ihan sopivan väristä.

Ihan kuin olisin töissä täällä. Kahvia ja tupakkaa. Mutta ihmisillä on omat syynsä siihen mitä ne tekee. Tapansa. Jos on uskominen samoin tavoin kuin suurin osa maailman väestöstä. Saattaa olla tyhmää keskiarvoa juu

Saisinko mitä haluan jos olisin päämäärätietoisempi. Ellen olisi niin negatiivinen.  Jos en olisi syntynyt vahvaksi. Siniseksi ja punaiseksi, keltasuudesta ja valkoisuudesta tai muusta nyt huomaamattakaan. Olisi vaan pitänyt olla erilainen lapsi jolle kelpaa sekin kun toinen vanhemmista syöttää, vauvanruokaa, kun oltiinhan siellä synnytysosastolla kaikki. En muista. Teen vain tämän kierroksen...

Viihde on ihan jees mutta potuttaa että mitkään asiat ei näy tässä maassa. Miksi tungette podcastia mulle heti kun saan hankittua Premiumin jotain barrack bubamaa ja Spruce Pringlesiä???

Sekoitan vain pääni jos suljen silmät, kohtaan TULEvaisuuden näiden idioottein kansa. Tsekkaa anagrammi wikipedista potenssiin n.