"kevät keikkuen..." jne suvi suuta vääristellen #kryptisetiätjaajat 🍋

 Onhan jotain tekemistä tämä viikko kun olen saanut kieltoa laittamasta uusia videoita TikTok nimiseen sovellukseen. Nimittäin se "tekemistä" on syödä 3krt/vrk yksi antibiootti. Saan popsia Panadolia sydämen kyllyydestä = korkeintaan neljä päivässä (sori Wikipedia). Ohjeet oli epäselvät. Kerroin kaverille fb messengerillä mitä mulle tehtiin, ja se sanoi että mulla oisi haamukipua. Miten voi sattua poistettuun hampaaseen?

Olen melko provosoituneen surullinen toisaalta facebook käyttäjien epäkivoista ihmettelyistä, vaihteeksi. Onhan se aikuisten hiekkalaatikko. Tarvitseeko silti pissailla toisten haavoihin.

Mitähän alienit (mars tai muualta) ajattelisi kun ne näkisi meidät. Ei riitä sekava ymmärrykseni heille todellakaan. Mä näin vain että joku henkilökunnasta tuli röökipaikalle. Istuin siinä. Tipotien terveysaseman edessä Tampereella. Se alkoi selittää jotain keväästä ja keikauksesta ja miten "tulla" on vanha sana, ja se poika jolle se puhui, juoksi äkkiä jonnekin palveluautoon. Katsoin sitä kenkiin ja se katsoi omiin kenkiinsä myös. Lähdin omalle varatulle ajalle siinä. Olisi voinut jutella vaikka 43 minuuttia. Sain kyllä sen ajan tapettua.

Aina ajoissa=minä

Lähdin ja kävelin nyssen (nysse.tampere.fi) pysäkille. Ei ollut lompakkoa. Kävelin takaisin kotiin sen suunnilleen 700 metriä. Noudin lompakon, vein roskat. Kauhea siivous menossa ja joidenkin muuttopuuhia iänkaiket. Lähikaupassa ostin kinkku-juusto kolmiovoikkarin sekä vesipullon.

En ole vielä edes päässyt mun toimenpiteisiin. Niitä saa kun ei käy viiteen vuoteen tarkistuttaa hampaita? Pari reikää ja viisaudenhammas tulehtunut, siitä poistetun ympäriltä, plakkia jne... ei mitään mistä kivusta en olisi selviytynyt pikku paikallispuudutuksella tai ajattelemalla jotain muuta... 

Olen ihmeen kivunsietoinen. Eikö mulla varmasti mene toisia lääkityksiä mitä sinne oli listattu.

Ostin YA apteekista sitten näitä... no ei ne nyt luontaistuotteitakaan ollut! Parilla kymmenellä eurolla. Lainattu rahat sukulaiselta jälleen. Makselen takaisin jos muistan, ei ehkä tarvi. Mutta ei ole kivaa, ei kun on tuppo suussa pari tuntia.

En saisi harrastaa yhtään rasittavia juttuja, saunoa, katsoa edes alaspäin (kumartua).

Paitsi että mitä teen. Kumartelen trolleille joilla ei ole muuta päänvaivaa kuin naureskella minulle ja tykätä kommenteista joissa ovelasti loukataan minua.  "ohi ei jatkoon, mikä järki, helvettiä, mitä mitä mitä mitä..." Ihan vitun hauska joukkolynkkaus uudelle jäsenelle.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit