Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Te pidätte minua siis nerona no niinhän minä ajattelinkin kun ette mitään ymmärtäneet

Opi olemaan hiljaa, jos et mitään tiedä -en ole avoin kirja, vain tyhjä sellainen, kiitos;-.! 

Bloggaan päivittäin. Se on premissi 1. Tästä saattaa päätellä että mulla olisi myös sanottavaa päiväni kulusta? Jos en olisi tietokirjailija tai muuta *pörhistää höyheniä*.


(Yritin etsiä kuvaa tänne väliin ja MacBook löysi 2017 todistuksen Ulosottovirastosta joka on lähetetty minulle koskien eksääni...)

 Aina jää kirjoittamatta ja pelkkä järki roikkuu kädestä ja olet taas yksi helv*** yksisarvinen jossain sateenkaaren reunalla. Aika on kuulemma "relatiivista" niin samoin myös on kestokykyni ihmispaskan suhteen. En tiedä miksi en näytä 32 v vaan olen saanut mm.Tinder bännit vaikka muut mua vanhemmat parisuhteessa elävät näyttäisi vielä nuoremmilta. (Tosin heidät olen saanut bännättyä elämästäni) Charmia se siis vain on? Itseluottamusta ja hymyilyä ja mikä nyt sitten kutittaa kenenkäkin huolenpito hermopäitä?

Tähän lista sovelluksista/sivuista joille bännit:

irc-galleria

tinder

poets of the falliin liittyvä oikeastaan kaikki

kehä3 eli puoli maailmaa, heh miksi niin ylpeitä?

Olin tänään taas jälleen hyvällä tuulella oikeastaan! Koska löytyi marsipaanisuklaata Lidl hyllystä ja koska muutenkin sittenkin sain tarpeet tyydytettyä = tupakkaa, kofeiinia, joku supernopea mauton ruoka jne. Nyt katsoisi vähän elokuvaa kissoista ja hiiristä. Naureskelen. Olipa kerran yksi PC-peli CD jossa voi animoida jotain Tommy ja Jerry hahmoja tulostettavaksi - en oikein osannut käyttää sitä vielä siinä iässä. Mutta nyt on tehty mukavasti niillä hahmoilla 2021 vikkelä älyinen New Yorkiin sijoittuva... ääh miksi näitä elokuvia kutsutaan kun niillä on markkinoilla se ainoa ote enää siis monopoli mitä voi tehdä uudestaan siten että vanhemmat ja lapset nauttii yhdessä katselusta tms...?

Mutta joo tähän väliin asiaa sponsoreistani. Joita ei ole, mutta kovalla työllä ne kyllä vieläkin auttaa että saan lääkkeet ja ruokaa= lasten pitäminen hengissä on vanhempien pääasiallinen tehtävä.

Ja sitten kun ne on poissa niin meikä on kyl ihan ojassa jossain... en saata ehkä oikeasti edes ilmentää miten paljon tekee muutamat kympit euroja, välillä kuun lopusta. Tai alusta. Keskiyön jälkeen saan seuraavan varainsiirtelyn. Kaupungin sossustakaan ei tipu enää, ei ole puolisoa joka olisi kusipää ja toisekseen en kai lisäänny tästä enää joten mitäs se valtio minusta nyt enää? not a baby maker = ei vahinkorattaita, ei huostaanottoa, kaikki hupi seis

Mulla on joku ihme haava tai ihottuma kädessä, tms naarmu, enkä muista mistä se olisi voinut tulla. En tunne mitä mulla on ihon alla. Hyvä kun tunsin kipua eilen hammaslääkärissä. Hyvä jos tunnen mielihyvää tai tunnetta. Kenties toi punainen naarmu kohouma tms on jokin Pedon merkki, mitä mä nyt välitän paitsi peittää sitä. Lakaista alle.

Voisi hiljentyä nauttimaan sosiaali-mediattomasta rauhastansa. Poistokirjat venaa tossa että nostalgioin. En ole edes viikkoihin tehnyt mitään mun kissamirrille joten en tiedä mitä puute on. Voisi tehdä oman mastur_ointinsa.

Kaikki tapahtuu niin automaattisesti minulta joskus. Meni kaupassa se alle tunti vaikka nysset meni ohi. Aikataulujensa mukaan. Mulla on älypuhelin jonka Nella sovellukseen en ole vielä syöttänyt korttini tietoja.

Muhun on uponnut valonnopeudella kaikenlaista muistoa ja muuta kivaa sekavaa. Ysärilapsena muistan niiltäkin ajoilta. Ennen kouluaikoja. Jos alkaa muistella, mikä todennäköisyys että keksii valemuistoja? 

Parhaat valehtelijat kertovat aina totuuden -nuori kissanainen Gotman sarjassa

 Ehkä on oikein nimittää negatiiviseksi minua, minähän vedän puoleeni siis. Enkä edes ole - vaan maa+ lohikäärme kiinalaiselta horoskoopilta.


in English:

shopping✅

watching a movie👁

listening to music and podcast🎧

liking posts, following people🛎

all the +stuff

REALLY:

waiting to see my peers