Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

🕯👓🌹 Apocalyptica(l) love of symbols *dear women's day*

 Naistenpäivään jotain kevyttä luettavaa voisi kirjoitella. Ei nyt sentään. Heräsin aamulla ja estin pari ukkelia Twitteristä. Olin vessassa, melkein oksensin. Tuli vain vähän hampaasta verta. En epäile aamupahoinvoinniksi.

Uudestaan nukkumaan, herätty keskipäivän jälkeen. Kirjoitin keksipäivä. Hehhe. Inspiroiduin J.Lo:n kylpykuvasta josta oli tykännyt yli miljoona instagram käyttäjää. Keitin kaakaota ja menin kuuman suihkun jälkeen partsilla juomaan sitä leikkien että olisin käynyt saunassa jne ei ollut tosiaan kylmä, sataen lunta.

Silti joku esaman tykkää mun karvapersekuvista ja kaakaonjuontikuvista. Estin hänet sekä sen joka esitti jotain Vampire Diaries näyttelijää joka on oikeasti naimisissa joten tuskin etsii mitään suhdetta! Feikkejä täynnä netti. Sitten on toisaalta jokin onlyfans, jossa mulle maksetaan että alistan niitä ja keksii itse jotain sairasta itselleen tehdä eli lämpökynttilästä kuumaa vahaa kikkelille(!!!) Se on ihan vitun kuumaa en ikinä tekisi silleen itselleni saatika sukupuolielimille. Tiedän että kipu ei tunnu missään jos on kiihottunut, mutta eikö sen kuuluisi silti ....noh, sattuu... vaarallista peliä. Mä olen käyttänyt itse vain kylmää :S

Näin eilen niin kirkkaasti mun blogikirjoituksen jälkeen, että epäilin tarvitsenko silmälaseja ollenkaan. Mutta on mulla taittoja ja kauas varsinkin sumeeta... oli sit miten kirkasta tai ajatukset selkeitä tai tekisi jotain korjaavia liikkeitä, en mä tiedä. Skientologian kirjassa oli että sen voisi korjata ja se on vain sairaus muiden joukossa tämä näkökykyvyn heikkous niin sanotusti... Mä tavallaan uskoin ja sitten olinkin käyttämättä laseja monta vuotta. Pääsin autokouluun ja ajelin myös. Ei mitään estoa.

Mitähä sit

Varmaan tunkea naama takasin kasvoille tolla ryppyvoiteella. Aamupalaksi vedin lisää kaakaota ja paahtoleipää tosin ei se maistu siltä täysin samalta mitä isovanhempien luona "kiltti tyttö" söisi.

Ehkä mulla on joskus jotain haamuhajua asioista muka... vauvantuoksu hupparista tai jotain. Kerroinko että tein dumplingseja toissapäivänä? Jooh, se seesaminsiemenöljy leijaili koko kämpässä ja maku oli jotain lättyjä tai muuta.. pinaattitäytettä on vieläkin ja tofut vedin iltapalaksi loput. Asiat voi valmistaa niin monella tapaa! Omin muiden kulttuuria joskus tai mitä lie, kokeilen

Taustalla soi mun soittolista nimeltä Live. Olen tosi vähän katsellut mitään livemusiikkia. Ruisrock 2006, Wightin saaren sen vuoden konsertti kuului kauas, ja sit Seetherin yksi keikka 2015 Lontoossa, mutta myös jokin Red Snapper juhannuksena lähellä keikkapaikkaa Tampereella ulkona ilmainen konsertti. Hyvin vähän saanut sille soittolistaa mitään mikä saisi oloa paremmas... jep, se meni radiolle...

Books from Boxes - Maximo Park?

Haluaisin lukea kirjoja mutku sosiaalinen media kirvoittaa tunteet, itkut, oksennukset, ja naurut. ym

Enää yksi päivä niin voin vaikka vetää kännit jos viittis. Todennäköisesti varaa ei ole. Tässä pitäisi muutama viikko pärjätä sellaisella summalla rahaa jonka hesalaiset laittaa yhteen lemmikki-ilmoitukseensa hesarin väliin...

Ei ole paljoa käyttövaroja minulle ammennettu. Kiitos tästäkin tiedosta tekstinsyötölle.

Pienet ihmiset puhuvat muista ihmisistä kun rikkaat ihmiset puhuvat ideoista jne

Potentiaalia joka vain haaskataan!!! Istun punaisessa polyesterimekossa jossa on toinen olkain peittämässä tissiä siten että pala kangasta puuttuu alta mentäessä.

Mun pitäisi ehkä hakea röökiä lisää kaupasta ja ruokaa. Mutta tässä muutenkin lihon vain. Mitä olisi ajatustyötä tässä??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Olisi helpompaa ostaa e-kirja