Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Se mitä tiede ei tiedä tuskin vahingoittaa sitä

Päivä alkoi... piste. Vai oliko se illalla. Estin yhden entisen tutun tiktokissa. Turha alkaa tykkäilee vuotta sen jälkeen kun on hylännyt ja kieltänyt tulemasta. Siis naapurin, pihan tunsi omistavansa. Haastoi riitaa ja haukkui pystyyn ja loukkasi muutenkin, puukotti selkää ja väitti tehneensä _minusta_ rikosilmoituksen vaikken satuttaisi kärpästä. Ehkä kommentoin jotain ruma ja läski sit sen instagramiin koska sen jutut oli levottomia aina yhdeltä yöllä jne "tunge sinne banaani" mutta ei siitä enempää. Estot päälle vain. Vuosi on sekä lyhyt että pitkä aika. En ole pitkävihainenkaan, mutta jos kannan kaunaa niin on siihen syyt.

Koulukaveri joka asustaa Nokialla toi mulle tänään hamsterin tarvikkeet häkit tohon oven eteen, ei ollut housuja mulla jalassa katselin elokuvaa loppuun. Ne on nyt tarkastettu sopivaksi. Pesty. Lisää kaipaan, mentävä kaiketi lemmikkitarvikkeisiin spesialisoituneeseen kauppaan tässä kun ehtii. Uutta jotain, isompaa. Parempaa siinä suhteessa. Edes nimennyt vielä yksilöä. Saan kuulemma kyydin sitä hakemaan. 20 vuodessa ehtinyt muuttua hamstereiden elämä.

Kaikki valot päällä. Ei viittis samoja asioita kirjoittaa tänne kuin instagramiin. Olen nyt selannut enemmän Facebookia. Se on toisaalta melko hyödyllinen. On oikeissa ryhmissä vaan. Ööh, jos nyt avaan Animal Crossing New Horizons niin on vaara että joku tarantella hyökkää. Sain yhden napattua vahingossa omalta saarelta jopa. Niitä spawnasi kaksi. En tiennyt että ne tekee sitä talvella öisin. Pelottavia.

Joku kauhuleffa mulla oli kesken katsominen. Lukiotyttö ja sarjamurhaaja vaihtavat kroppia. Sen nimi ei ole Freaky Friday, pelkkä Freaky. Sitä ennen katsoin alienihömppää. Sadonkorjaajat epäonnistui korjata ihmisten aivot kun syntyi hybridi jonka vanhemmat oli ihmisiä. Kasvoi nopeasti. En ihan tajunnut. Raiskasiko se vaimonsa kun oli siirtynyt alien kroppaan tietoisuus. Sitten lapsi pystyi käyttää alieni teknologiaa ihan natiivisti. Monimutkaista tietää kuka oot.

Olisikin tikusta asiaa. Ai niin, loppiainen. Vein joulukoristeet ja mini kuusen pois. En samalla saanut vietyä roskia. Kirjat jäänyt lukematta. Nukuin kahtena viime päivänä enemmän kuin yleensä viikkokausiin ja silti ehtinyt jotain tehdäkin vaikka ei saisi suorittaa kuulemma ja verrata muihin itseään tjsp

Mutku "productivity" on vuoden sana.

Kaveri kirjoitti blogissaan ja instagramissa jotakin rakkaudesta ja minusta ja 60% aktiivisuudemmuudesta- no kyl mäki sitä vähän mut jos se on aseksuaali niin en mä sitä sit ala strap0nilla panee vaiks ois kuinka pehmee. Liha on heikkoa.

Mitähän tässä oisi noin muuten. Ensi viikolla eikä viikonlopuksi ole kalenterissa sit muuta. Luistelu huomenna, tavaran vastaanotto Prismasta kotiin perjantaina, lemmikkikaupassa vierailu, tyypin hakeminen kun se on luovutusikäinen.

Yöllä tulee eläke, voisi maksaa vuokran ja katsoa mitä jää. Mun piti ostaa uusi laturi tähän macbook air 2017. Muistin sen sit vasta. Onneksi on maksuaikaa laskuilla höhhö.

Kokeilin jotain uutuus Daim nappuloita jotka oli vähän kuin Pollyt mutta en mä niitä ehkä uudestaan maista. Litra jätskiä ja energiajuoma. Kaakaoo ja noh, perunajauheesta muusia soijarouheen kera sörsselit jäi vähän kesken toi. Ei sitä nauttimiseksi voi kutsua.

Blogissa on taas mainokset pitkästä aikaa... pitäisi kai suihkuun mennä. Rasvata toi ranteen ulkosyrjä jonka sain rikki (terävät luut tulisi läpi) ja toisen pohje/nilkan ihottuma. Pestä hampaat. Eilen luuttusin lattioita puoli tuntia. Oli vähän hiljaista eilen viestien suhteen, mutta ihmiset niin vastaa aina omaan tahtiin, luulisi että niillä on joku oma tahto. Omat elämät. Salaiset kauhut mun suhteen joille vois sit nauraa taas kun on kulunut 1 vuotta, 2 vuosikymmentä, ajat muuttuneet.

Mä olin etuajassa tämän älypuhelin orjuuden suhteen. Mulla oli nokian kännyt aina kädessä. Musankuuntelua ja uutisten lukemista sovelluksista joo- mutta sitä ennen jo askelmittari. Kuka sitä tietoa kerää jos sillä todistusaineistolla ei mitään tee?

Ei menesty kukka kämmenellä. *katsoo kuihtuvaa paavalinkukkaa* Toivon suuresti jaksan kyövelistä hoivan pitää. Helppohoitoinen. Lapsikin osaa. En vaan enää ole lapsi!