ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

torstai 7. tammikuuta 2021

Sensaatiouutiset

En tiennytkään että mulla on "voi voi voi -asenne" jne erosin Hamsterit ryhmästä kun kielsivät hankkimasta hamsteria. Koska en halua laittaa otusta akvaarioon. Ihan bullshittiä. Lapsikin osaisi hoitaa jyrsijää ja ei kai se hamsteri itse tiedä asuinolostaan jos siltä jotain puuttuu... Söin tänään vähän liikaa ja sitten pakottauduin oksentaa ne pois. Tuskin sain kaikkea ulos, mutta jotain oranssia melko paljon. Syöpöttelyn jäljet on tyhjinä pakkauksina tossa ja pari euron hampparia vielä jäi jäljelle. Silmät punaisina ja silmälaseissa kaikkea paskaviirua.

Katsoin Ragnarok leffan. Sitä aiemmin luistelin vähän ja olin kaverin luona, jonka häissä olin. Se poltti palo altoa ja salviatikkua ja tehtiin dumplingseja ja sitten meditoitiin jotain SAA TAA NAA MAA mantraa :D:D Oikeasti. Puhuttiin tarot korteista. Mulle tuli päänsärkyä vaikka se hieroikin mun hartioita, jotenka tulin kotiin... ihan kiva oli ei siinä. Postissa tuli sen oleskelulupa kortti, sen mies lähti jonnekin kahvilaan tekee hommia siksi aikaa.

Tilasin uuden johdon läppäriin viime yönä. Huomenillalla pitäisi tulla se kotiinkuljetus ruokaa. Ehkä nukun koko viikonlopun eikä ensi viikollakaan vielä ole tekemistä. Lääkkeitä pitäisi käydä ostaa, mutta onko sillä niin kiire. Omavastuu sen vitosen... ai niin mutta voi helvetin kuusitoista nyt on taas se 50e omavastuu vuoden alusta!!! Ei helv- oikeastaan ei olisi rahaa. Kännylaskut sun muut roikkuu.

Noh. Ehkä mä jossain vaiheessa sit rupean myymään itteäni kun ei vaan pysty enää olla rahaton, mutta selibaatti olit kiva. Nukkuminen oisi nyt ehkä upeeta. Vähän ehkä ois väsy?