ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

tiistai 5. tammikuuta 2021

Huikentelevainen ja tuhlaileva rotan vuosi vaihtuu adamanttiseksi härän ahkeruudeksi pian toivon

 Jokin paikka minne laittaa nämä tulokset. En tiedä johtuiko operaatiosta, siitä etten sheivannut pariin kuukauteen, siitä etten ole harrastanut ainuttakaan miestä pitkiin aikoihin eli selibaatti mutta mun hs tauti on ollut lähes oireeton sen jälkeen kun viimeksi oli patti nivusissa. Se oli kamala patti mutta sen jälkeen on ollut kesyä. Ei stressiä. Se on sen arvoista.

Laitoin herätyksen aamuksi yhdeksältä ja heräsin 10 min ennen. Nukuin unilaitteen kanssa. Viimeiset ajatukset liittyi hamsteriin. Minne tarkalleen sijoitan häkin, siirränkö sitä, millaista ruokavaliota sille ja mulle tulee olla, miten ulkoilutan sitä häkistään, siivoan pissaiset purut pois kerran viikossa vai harvemmin jne joka toinen viikko ja paljonkohan maksaa jos sen joskus joutuu lopettaa eläinlääkärissä.

Saattaapi pitää seuraa mulle. Vaikka onkin yöeläin. Onhan sitä juuri sopivasti iltaisin pieni hetki tai muutama tunti kun se heräilee niin aikaa touhuta sen kanssa. Mun pitäisi saada varausmaksu laitettua tänään sen kasvattajalle tilille kympin. Sitten saada kyyti kun haen sen. Sijainnee eteläpuolella Tamperetta.

No mutta jos meikä tekisi aamiaista. Aamupaino oli kilon vähemmän lähes. Silti liikaa. Kaikki hyvin paitsi että kaverista ei kuulunut eilisaamun jälkeen mitään. Ehkä sitä kiinnostaa se viini enemmän kuin minä.