Huikentelevainen ja tuhlaileva rotan vuosi vaihtuu adamanttiseksi härän ahkeruudeksi pian toivon

 Jokin paikka minne laittaa nämä tulokset. En tiedä johtuiko operaatiosta, siitä etten sheivannut pariin kuukauteen, siitä etten ole harrastanut ainuttakaan miestä pitkiin aikoihin eli selibaatti mutta mun hs tauti on ollut lähes oireeton sen jälkeen kun viimeksi oli patti nivusissa. Se oli kamala patti mutta sen jälkeen on ollut kesyä. Ei stressiä. Se on sen arvoista.

Laitoin herätyksen aamuksi yhdeksältä ja heräsin 10 min ennen. Nukuin unilaitteen kanssa. Viimeiset ajatukset liittyi hamsteriin. Minne tarkalleen sijoitan häkin, siirränkö sitä, millaista ruokavaliota sille ja mulle tulee olla, miten ulkoilutan sitä häkistään, siivoan pissaiset purut pois kerran viikossa vai harvemmin jne joka toinen viikko ja paljonkohan maksaa jos sen joskus joutuu lopettaa eläinlääkärissä.

Saattaapi pitää seuraa mulle. Vaikka onkin yöeläin. Onhan sitä juuri sopivasti iltaisin pieni hetki tai muutama tunti kun se heräilee niin aikaa touhuta sen kanssa. Mun pitäisi saada varausmaksu laitettua tänään sen kasvattajalle tilille kympin. Sitten saada kyyti kun haen sen. Sijainnee eteläpuolella Tamperetta.

No mutta jos meikä tekisi aamiaista. Aamupaino oli kilon vähemmän lähes. Silti liikaa. Kaikki hyvin paitsi että kaverista ei kuulunut eilisaamun jälkeen mitään. Ehkä sitä kiinnostaa se viini enemmän kuin minä.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit