Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

lauantai 9. tammikuuta 2021

/7u8(

 Ainainen nukkuminen tekee minusta tyhmän. Kun suljen silmäni maailmalta, maailma sulkee silmänsä minulta.

En silti voisi kuvitella tekeväni muutakaan kotona. Koska mitä valveillaolo mulle tarjoaisi? Päivästä iltaan siivota. Jotain jumppaa, pelaamista. Hakisi kaupasta taas jotain rahalla mitä mulla ei ole. Stressaisin.

Paastosin ilmeisesti. Menin ysiltä nukkuu ja kello yhdeltä sai lopettaa paaston. Join light mehua ja söin roiskeläpän loput siinä ennen kahtatoista maissa. Peittoa ilman nukuin sen jälkeen hetken sohvalla, kunnes siirryin sänkyyn lämpimään. Söin paahtoleipää suklaalevitteellä.

Ulkona satelee lunta. Kuka sinne haluaisi mennä. Mun täytyy vielä ennen kuun loppua palauttaa salille mun kortti. Enpä oo käynyt. 

Miksei tulevaisuus voisi tulla jo. Tiedän ettei se ole parempi kuin nykyhetki, mutta silti. Huomenna voisin nukkua ja koko ensi viikon voisin nukkua. Ensi viikolla voisi kysyä jonkun ilmaa pattereita. Ja sen viikon jälkeen mun täytyy olla jo ostamassa tai ostanut lääkkeet ja vuoden alkuomavastuu oli 50e.

Laitoin ne rahat kyl säästötilille et voi siirtää sit. Suurin osa elämästä on vapaaehtoista ja vain pakko on kuolema. Ei välttis halipumpulia mutta pumpulipuikko tynnyrissä kasvatettuja ritareita.

Kävin pesemässä vessan. Otin käteen ton rose blond kestovärin. Riittääkö yksi paketti mun paksuihin hiuksiin ja mikä on 3D ominaisuus, hmm. Kai mun oli tarkoitus ottaa selvää.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy