ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

lauantai 9. tammikuuta 2021

/7u8(

 Ainainen nukkuminen tekee minusta tyhmän. Kun suljen silmäni maailmalta, maailma sulkee silmänsä minulta.

En silti voisi kuvitella tekeväni muutakaan kotona. Koska mitä valveillaolo mulle tarjoaisi? Päivästä iltaan siivota. Jotain jumppaa, pelaamista. Hakisi kaupasta taas jotain rahalla mitä mulla ei ole. Stressaisin.

Paastosin ilmeisesti. Menin ysiltä nukkuu ja kello yhdeltä sai lopettaa paaston. Join light mehua ja söin roiskeläpän loput siinä ennen kahtatoista maissa. Peittoa ilman nukuin sen jälkeen hetken sohvalla, kunnes siirryin sänkyyn lämpimään. Söin paahtoleipää suklaalevitteellä.

Ulkona satelee lunta. Kuka sinne haluaisi mennä. Mun täytyy vielä ennen kuun loppua palauttaa salille mun kortti. Enpä oo käynyt. 

Miksei tulevaisuus voisi tulla jo. Tiedän ettei se ole parempi kuin nykyhetki, mutta silti. Huomenna voisin nukkua ja koko ensi viikon voisin nukkua. Ensi viikolla voisi kysyä jonkun ilmaa pattereita. Ja sen viikon jälkeen mun täytyy olla jo ostamassa tai ostanut lääkkeet ja vuoden alkuomavastuu oli 50e.

Laitoin ne rahat kyl säästötilille et voi siirtää sit. Suurin osa elämästä on vapaaehtoista ja vain pakko on kuolema. Ei välttis halipumpulia mutta pumpulipuikko tynnyrissä kasvatettuja ritareita.

Kävin pesemässä vessan. Otin käteen ton rose blond kestovärin. Riittääkö yksi paketti mun paksuihin hiuksiin ja mikä on 3D ominaisuus, hmm. Kai mun oli tarkoitus ottaa selvää.