ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

tiistai 1. syyskuuta 2020

Pyörii kuin puolukka

Neljä päivää ehti olla ilman vuotoja ja nyt tuli lakanoille ja sattuukin taas. Koska tästä kohdusta pääsee erooon. Kiroiluttaa ja voivotuttaa. Pakko ottaa kipulääke vaikka niitä on vain muutama jäljellä. Jouluna sain 100kpl purkin ja se on ollut loppu jo pari kuukautta.

En oikeastaan eilen tehnyt mitään. Katsoin Netflixiä ja söin jäätelöä. Pelasin sims mobilea. Kaupungilla söin burrito aterian ja kävin psykoterapiassa. Nyt ei ole menoja tällä viikolla. Postissa tuli laskuja joissa ilmoittivat hakevansa loppuneen velkajärjestelyni maksamattomia laskuja ulosottoon. Sekin stressaa.

Jätän kaikki kotihommat kuten tiskauksen aina huomiselle. Sekään viisasta. Varmaan menisin sohvalle vielä nukkumaan lisää. Joko se sohvan raivaus tai vaihtaa lakana sänkyyn.
Parvekkeen ovi oli ulkoapäin huurussa vähän aamulla ihan kuin jokin metrinpituinen kummitus olisi henkäillyt siihen. Patteritkin lämmittämässä jo vaikka ne on kesän olleet pois päältä.

Ei tässä muuten. Kiva alku syyskuulle...

Muoks. näin unta aika pitkään. Se oli jotain mukavaa koska en enää muista mutta mun mielestä siellä oli jotain tosi vanhoja tuttuja. En silti muista kuin sen miten puristin pitkiä kuolleita trooppisia kaloja mun nenästä. Katsoin youtubesta jotain selittävää videota niille. Asettelin niitä näytille kuvan ottamista varten ja huomasin miten paljon mulla oli kivoja tavaroita. Suitsukkeita, koruja, kirjoja, sellaista koristejuttua ja matkamuistoa mitä en ikinä saisi hereilläollessa hankittua- jos niitä edes on olemassa valveilla.

Pitäisi kai syödä jotain kohta kun on pelkkiä likaisia lautasia keoiksi asti.