ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

keskiviikko 2. syyskuuta 2020

Pikkulauantai

Tein eilen mannapuuroa. Puolet sain alas mansikkakeitolla ja lopuista tein suklaapuuron. Sen lisäksi tein jauhoista perunamuusia johon lisäsin soijarouhetta. Nyt oon syönyt vain kotimaisia omenoita muutaman, omenamehua ja sitä mehukeittoa eiliseltä. Olin kuntopyörällä viisi minuuttia kunnes kastelin kukat ja mietin että tässä olisi vähän näläntunnetta.

 Olen enimmäkseen nukkunut päiväunia ja nähnyt jotain unia ja ajatellut. En muista siitä juuri mitään mutta se on varsin kivaa. Satunnaista aivotoimintaa. Ihan kuin olisi jo kuollut. Juuri keltään edes kuule mitään kuulumisia. Kaikilla omat stressit. Jos heittäisi puhelimen hukkaan niin ei mua kukaan kaipaisi. Mutta joo olipa huonosti selitetty. Tuntuu ettei syvät aatokseni taivu lyhyisiin lauseisiin.

Vittu perkele.... pelasin the simssiä 18/18 kohtaan tehtäviä mobilessa, että olisi saanut valokuvaajan uran, mutta aika loppui just ja just kesken. Katselin jotain Bill&Ted leffaa. Miksi kaikki on niin turhaa!!