ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

torstai 3. syyskuuta 2020

Eiköhän tässä sitten tutkailla mun soveltuvuutta taas kunnes toteamme että aika loppuu

Nukuin liian kauan sohvalla. Jalka oli lähteä irti. Pakko mykistää kaikki kik viestejä lähettävät saalistajat, kun ne eivät osaa, käyttäytyä.

Join kahvia. Mitenköhän lähtisi purkaa tätä toimettomuuttani. Haku koulutuksiin olisi käynnissä eikä mikään sovi niistä minulle. Ainakaan ne mitkä löytyisi läheltä. Sähköinsinööri tai terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai kätilö oli aina niitä perusjuttuja joiden koulutuksia nyt olisi aina. Soveltuvuuskokeissa ja valintakokeissa tulee aina hylky.

Se mitä lähtisin opiskelee ei ole niin vaan suora reitti.... *tutkii hetken opintopolkua* humanististen tieteiden kandidaatti???? 🤩 Kirjoittamalla?? sisältää tutkielman kirjoittamisesta? Vau, ei varmaan ollenkaan niin helppoa kuin kaikki mitä minulle tulee mieleen! 

Tosin tuo on jossain jkl. pthui. Minusta ei oikeastaan irtoa tekstiä niin paljoa enkä päässyt ylioppilaskokeissa läpi äidinkieltä niin miksi yrittäisin 13 vuoden jälkeen yhä uudestaan johonkin mitä olen harjoittanut sen jälkeen päivittäin vuosikaudet tosin vähän laiskasti ehkä?

Pääsen jonnekin media vertaistuottajakoulutukseen kuun lopulla alkuviikosta. Se on samoihin aikoihin kuin syndet.

Muoks. Jaaha siihen vaadittiin jotain avoimen väylän opintoja 180 op samalta alalta. Toi Tamk olisi fyysisesti lähellä mutta vaatii kaikki jotain alempia tutkintoja kaikki ylemmät opiskelut. Plääh.