Eiköhän tässä sitten tutkailla mun soveltuvuutta taas kunnes toteamme että aika loppuu

Nukuin liian kauan sohvalla. Jalka oli lähteä irti. Pakko mykistää kaikki kik viestejä lähettävät saalistajat, kun ne eivät osaa, käyttäytyä.

Join kahvia. Mitenköhän lähtisi purkaa tätä toimettomuuttani. Haku koulutuksiin olisi käynnissä eikä mikään sovi niistä minulle. Ainakaan ne mitkä löytyisi läheltä. Sähköinsinööri tai terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai kätilö oli aina niitä perusjuttuja joiden koulutuksia nyt olisi aina. Soveltuvuuskokeissa ja valintakokeissa tulee aina hylky.

Se mitä lähtisin opiskelee ei ole niin vaan suora reitti.... *tutkii hetken opintopolkua* humanististen tieteiden kandidaatti???? 🤩 Kirjoittamalla?? sisältää tutkielman kirjoittamisesta? Vau, ei varmaan ollenkaan niin helppoa kuin kaikki mitä minulle tulee mieleen! 

Tosin tuo on jossain jkl. pthui. Minusta ei oikeastaan irtoa tekstiä niin paljoa enkä päässyt ylioppilaskokeissa läpi äidinkieltä niin miksi yrittäisin 13 vuoden jälkeen yhä uudestaan johonkin mitä olen harjoittanut sen jälkeen päivittäin vuosikaudet tosin vähän laiskasti ehkä?

Pääsen jonnekin media vertaistuottajakoulutukseen kuun lopulla alkuviikosta. Se on samoihin aikoihin kuin syndet.

Muoks. Jaaha siihen vaadittiin jotain avoimen väylän opintoja 180 op samalta alalta. Toi Tamk olisi fyysisesti lähellä mutta vaatii kaikki jotain alempia tutkintoja kaikki ylemmät opiskelut. Plääh.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit