ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

lauantai 25. heinäkuuta 2020

tiedän kyllä minne päätyy

Tein havaijinpataa soijarouheesta. Tungin 2020 ottamiani kuvia kirjan muotoon jollain sovelluksella mutta siihen menisi viimeiset rahat siihen kollaasiin... täytyy kuitenkin ladata bussikorttia. Kaikki meni... kolme oluttölkkiä hain ja aamupalaksi suklaalevyn, sitten olin yötä yhden sinkkupojan luona. Ehdotin sille erektiolääkettä kun ei ole yhtään priorisoinut sänkypuuhia, pikemminkin rehti tyyppi. Vienyt mut leffaan ja pelannut lautapeliä. Melkein jaksaisi uskoa että miehet ei kaikki ole eläimiä ja rahattomia sellaisia.
No niin, mitäs muuta?? Veskihätäilen. Rajoitettu määrä enää tamponeita niin yrittänyt pitää sisällä kauemmin mutta turha vaiva!
Kysykää tai jääkää ikuisesti pimentoon elämästäni.

Muoks. Pisti ampiainen. Meni mun hameen laskoksiin ja löysi polvesta pehmeän puolustautumiskohdan. Jätin korisee partsin lattialle kuolemaan enkä päästänyt tuskista sitä ötökkää. Ettäs kehtasi! Nyt se on kipeä pari päivää. Onneksi mua on lapsena pistänyt maa-ampiainen tms niin tiedän ettei kurkku turpoa ja kuolisi.