ihmisoikeudet

Se mikä örveltäen tulee, se viheltäen menee eiku

 Otin 45 päivää ilmaista Storyteliä. Aloitin kuuntelee Dyyni kirjaa. Kuuntelin myös Harry Potter ja Puoliverinen prinssi kirjasta yhden jutu...

Translate

perjantai 3. heinäkuuta 2020

Silmät näkee kaiken ensin harmaana kunnes aivot värittää sen tiedon

Edelleen järjestellyt täällä siten, että koiran hampaisiin ei ulottuisi... mutta annan vielä itselleni aikaa tohon hommaan. Huomenna tosin menen kaverin luo illemmalla. Niin mikäs tässä. Pöydällä kauhea määrä tavaraa ja kaikki syömävälineet likaisena. Pesin vähän tiskejä mutta jätin loput kun tiiän ettei astiakaappiin mahdu.
Kolme kilometriä päivässä tulisi oleen "a walk in the park" eli läpiheittojuttu muutaman päivän. Esimerkiksi.
Mulla on vielä yksi paniikkirööki joita ostin eilen ja yksi kalja kaapissa. Juustosämpylöitä pussillinen taisi olla liikaa vetää kaikki. Sitten tein pienen annoksen sitruunakiisseliä jälleen. Se olisi niinku iltapala.
Huomasin että reidessä oli taas jokin patti ja laitoin siihen voidetta mutta alkaa viimeiset tipat pikkuhiljaa olla käytetty reseptivoiteita. Varmaan stressi kun ei nukkunut viime yönä.
Tuntuisi että sitä oisi vähän pyörällä päästään välillä. Ei huimausta, pikemminkin että olenko vetänyt jotain mutta en ole. Tai jotain tuskaa olemassaolosta.
Tossa animal crossing pelissä pystyisi jo sukeltelee ym mutta en ole avannut sitä peliä sen jälkeen kun viimeksi. Aika menee niin nopeasti. Unohdun.
Mitäs muuta. Muistaa omat neuvonsa. Pienempään tilaan ja kaikki käden ulottumattomiin. Käsi kun se ottaa niin se tottuu.