ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

lauantai 4. heinäkuuta 2020

ain't nobody got an eye for this

Silmänalusvoidetta. Sitä tarvisi kun on tällaiset rypyt silmien alla, olisi pitänyt käyttää kauemmin jo. Pitäisi ettii piknik viltti jostain. Löysin niksattomat nesteet, ne oli tossa korissa muiden tärkeiden asioiden kanssa. Sitten tarvisi täytettä lyijykynään etsiä jostain. Siis kaikkea tällaisia pieniä juttuja. Ei ihan 60 sekunnissa niitä tule minä löytämään.
Syönyt tänään loput kiisselit, luumuja ja itsetehtyä jääteetä. Pitsaa ilmeisesti teemme kaverin kanssa illemmalla uunissa jotain, vaihtelevasti ollut että tehdäänkö ihan taikinasta vai valmiista pohjista.
iPhone on tossa pidikkeessä jos haluaisin kuvailla videota jonnekin mutta täällä on sateista ja vähän pimeää, niin ei kannata ottaa kuvan kuvaa.
Vaihdoin blogin ulkonäköä ja värejä jne mutta en ole oikein tyytyväinen. Liian valkoinen ja harmaa. Minimalisti videot muka inspiroi. Ei keksi enää mitään uutta ehdottaakaan toi Youtube, taisi premiumista loppua premium.
Laitoin eilen hiuksiin hiusöljyä ja sitten pesin vain vedellä niin nää on vähän kiemuraiset. Menin nukkumaan aikaisemmin, kun niskat kipeytyi, ja sitä jotain 8 tuntia tuli nukuttua unilaitteen kanssa pitkästä aikaa.
Joskus mulla oli tapana hamstrata bioöljyä sitä sellaista raskausarpiin tarkoitettua. Se oli melko kallistakin. Enää ei taida löytyä? Viimeinen pullo heitetty pois. Viimeisin mitä hankin oli toi päivävoide. Sitä laittanut jo kolme kertaa. Kuorin suihkussa naamaa 3in1 savi kuorintaa. Vaikka ostin shine control uv face aurinkovoiteen niin olisi helpompi vain tunkea päivävoide jossa on puolet vähemmän suojaa?! Mutta en ala mainostaa mitään tuotteita. Saatte itse löytää. Mitä mainoksia sitten näette medioistanne.