ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

perjantai 3. heinäkuuta 2020

Keskittyminen itseeni on elämäntehtäväni joten olen oman itseni asiantuntija toisinkuin ne jotka saa siitä palkkansa

Voi kakkipöksy. Sinne meni turhaan fyrkkendeeliä kaupoille tänään. Ostin kympillä vananaikaiset kuulokkeet tohon mikrofoniin. Sitten menin elintarvikekaupoille ja olin väärässä osoitteessa mutta sain hankittua kolmeen eri tankkiin, jokusen atopään sekä nesteitä, mauksi. Lidlissä sain alennusta sillä plus sovelluksella ostoksista. Tuli hankittua riisiä ja pastaa ja perunamuusijauhetta mutta myös kookosrasvaa ja luumuja ja leipään täytteitä ja päivävoiteen. Tamponit oli super halpoja. Muahahha. Kaikkineen meni monta kymppiä ehkä. Toisaalta nyt kelpaa ehkä taas. Raahasin ostoksia ja tuli hiki pintaan. Kävin suihkussa ja nyt sopii tuulen hellästi kutitella niskanutturaa.
Tuota, mitäs. Latasin eilen Badoo deittiaplikaation. Sen lisäksi tuijotin batmania televisiosta ja mini Lidl peliä yhdessä yössä kolmannelle tasolle. Tasoja ei ole kuin neljä pelissä ilmeisesti. Torkahdin ehkä tunniksi tai pariksi korkeintaan aamulla.
Vedin aamupalaksi nuudeleita ja muutaman jauhelihapihvin. Ukrainassa, joku teki jotain makkaraa live.me sovelluksessa, ja sitten katsoin kun joku itämainen poika lauloi poppia mikrofoniin ja se oli melko inspiroivaa. Juttelin instagramissa yksityisviestillä kaikkea sairauksista ja päädyin selaileen blogi kirjaani 2018 ja sieltä kaappasin kuvan diagnoosistani instagramiin taas kaikkien pällisteltäviksi. Eipä se kellekään kuulu mutta ei apua kiitollisesti enää ikinä (muka). Onhan tässä tullut käytyä koulut ja tehtyä monta kuukautta puhelinmyyntiäkin, niin varmaan ne vielä kuuntelisi ja kuntouttaisi jos mulla olisi jokin tuki- ja liikuntaelin sairaus kaiken lisäksi. Suvussa on nivelreumaa ja kihtiä toki, mutta kipulääkitys mun lonkkakipuun niin tota, hmm. Se auttaa tiettyyn pisteeseen. Jos vääntelen tätä kroppaani, tai nostelen jalkaa tuolille ym niin sitten sattuu. Jos se oisi vaan jotain jäykkyyttä mun "taannuttavista" lääkkeistä. Hmm? Siihen loppui mun aasinsiltoihin vääntäytyminen ja vähäinenkin joustavuus, kun pistivät lääkettä lihaksiin. Auts?
Ihan vapauttavaa toisaalta räpättää näitä asioita. Räpätäti. Tuittutäti. Miksi et hymyile kuvissa. Anteeksi luulin että puolet naamasta roikkuisi jo. Eiku?
No mutta niin tässä taustalle laitoin Seetheriä tulee kaiuttimista. Voisi tulla vaikka rituaali aina pistää musa soida taustalla kun kirjoittelee.
Jaksatte varmaan lukea alusta loppuun ja lopusta tykkänään mistä lienettekään.