Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Muistiinpanoja marginaaliin eli lukupäivä eli kertojan kuuntelemaa

Piti laittaa kielivalinnaksi myös englanti, jotta se näytti englanninkieliset kirjat. Voi tyhmä. Latasin Next Story palvelun. Käytin mun s-pankin debit korttia, vaikka tuskin siinä edes on verkkomaksua käytössä. Jos tarvitsee käyttää oikeaa korttia toisen kerran ja ottaa toinen ilmainen kokeilu. Eihän ne sitä tiedä automaattisesti, muusta kuin kortin tiedoista, kuka sää oot.
Kuuntelen nykyään paljon ya kirjoja. Young adult fantasiaa, sci-fiä, dystopiaa. On ne vieläkin olemassa vaikka joskus Nälkäpelit ja Divergenit sun muut oli muodissa. Ne teki elokuvan siitäkin jossa lapsille tulee outoja kykyjä ja se lamauttaa Amerikan, siinä yhdellä oranssilla on mielenkontrollointi kykyjä.

Tein lättyjä. Ei ollut ihan valmiskastike toimivaa. Kupli eikä kypsynyt. Tein vähän amerikanpannukakku reseptillä lisää taikinaa (fluffy pancakes) ja jotenkin tuli parempia kun heitti lopun valmistaikinan (lisää vain maito) sinne joukkoon.

Netflixin Cursed niminen sarja sai hankkii ton kirjan jos nyt jaksaisi kuunnella?
Haltioita ja Merliniä. Järven neito siitä legendasta. Tämä on vähän kuin muutkin helppolukuiset kirjat joiden päähenkilö on vahva naispääosa tai siis esim. kerrottu eri tavalla jokin lastensatu kuten Lumikki jne. Twilightistakin on ilmeisesti tullut tai pian ilmestyy eka kirja mutta sen vampyyrin näkökulmasta ;'D
En oikein voi tehdä tänään mitään. Googletin voiko toi kierukka ja orgasmi aiheuttaa menkat kun heti alkoi sattua ja tulla vaaleaa vuotoa. Söisin kipulääkkeitä tai jotain, laittaisin kylmäpakkia alavatsalle jos kummallakaan olisi mitään vaikutusta. Huomenna olisi taas kirjamiitti mutta mulla ei ole juurikaan rahaa syödä kaupungilla taasen.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy