ihmisoikeudet

Tyyli on käsillä olevaan materiaaliin leimatun temperamentin tunnusmerkki

🥀 Music, when soft voices die, 🥀 Vibrates in the memory; 🥀 Odours, when sweet violets sicken, 🥀 Live within the sense they quicken. 🥀 R...

Translate

sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Muistiinpanoja marginaaliin eli lukupäivä eli kertojan kuuntelemaa

Piti laittaa kielivalinnaksi myös englanti, jotta se näytti englanninkieliset kirjat. Voi tyhmä. Latasin Next Story palvelun. Käytin mun s-pankin debit korttia, vaikka tuskin siinä edes on verkkomaksua käytössä. Jos tarvitsee käyttää oikeaa korttia toisen kerran ja ottaa toinen ilmainen kokeilu. Eihän ne sitä tiedä automaattisesti, muusta kuin kortin tiedoista, kuka sää oot.
Kuuntelen nykyään paljon ya kirjoja. Young adult fantasiaa, sci-fiä, dystopiaa. On ne vieläkin olemassa vaikka joskus Nälkäpelit ja Divergenit sun muut oli muodissa. Ne teki elokuvan siitäkin jossa lapsille tulee outoja kykyjä ja se lamauttaa Amerikan, siinä yhdellä oranssilla on mielenkontrollointi kykyjä.

Tein lättyjä. Ei ollut ihan valmiskastike toimivaa. Kupli eikä kypsynyt. Tein vähän amerikanpannukakku reseptillä lisää taikinaa (fluffy pancakes) ja jotenkin tuli parempia kun heitti lopun valmistaikinan (lisää vain maito) sinne joukkoon.

Netflixin Cursed niminen sarja sai hankkii ton kirjan jos nyt jaksaisi kuunnella?
Haltioita ja Merliniä. Järven neito siitä legendasta. Tämä on vähän kuin muutkin helppolukuiset kirjat joiden päähenkilö on vahva naispääosa tai siis esim. kerrottu eri tavalla jokin lastensatu kuten Lumikki jne. Twilightistakin on ilmeisesti tullut tai pian ilmestyy eka kirja mutta sen vampyyrin näkökulmasta ;'D
En oikein voi tehdä tänään mitään. Googletin voiko toi kierukka ja orgasmi aiheuttaa menkat kun heti alkoi sattua ja tulla vaaleaa vuotoa. Söisin kipulääkkeitä tai jotain, laittaisin kylmäpakkia alavatsalle jos kummallakaan olisi mitään vaikutusta. Huomenna olisi taas kirjamiitti mutta mulla ei ole juurikaan rahaa syödä kaupungilla taasen.