ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

lauantai 18. heinäkuuta 2020

Mikä ihana päivä ja ilta, Tampereen yöelämä ja piknik samanmielisten kanssa. Kävin äsken suihkussa ravattuani noi helvetin viisi kerrosta loppujen tavaroiden kanssa (aluksi kylmä) piknik kori ja melkein lentolaukku on tuo mun "aito Converse" harmaa olkalaukku. Oli tyhjiä tölkkejä, viltti, elektroniikkaa ja syömäjuttuja, tarpeellista? Tyhjennys.
Join siiderin ja oluen, aloitin kolmen jälkeen. Sinkku mieskaveri tarjosi oluen. Toisen. Kolmannen. Ja puolikkaan ennen bussille rynnistämistä. Sanoi mua vitun viehättäväksi mutta koska olen pullukka ei haluaisi seurustella mun kanssa ja paritti mua jollekin lahtelaiselle kaverilleen jolla oli vaikea elämäntilanne. Ei minusta ehkä olisi pelastaa toistakin elämää.
Hymyilin paljon ja oli rentoa ja hauskaa ja olin ilmeisesti kivaa seuraa tälle sinkkupojalle. Miitissä en tiedä sanoinko mitään järkevää naisihmisille ja oli mulla ehkä ihastuskin siihen jonkun miesystävään siellä aiemmasta miitistä. Universumi antoi anteeksi.
Olin ihan liian ajoissa, kuuntelin tunnin sitä eläkeläisten torvensoittoa. What A Wonderful World. Jne
Sain vähän hierontaa, kehuja, sympatia naurua, koronasta irrottautumista, poissa kotoa vihdoin.
Pummasin röökin puiden väliin riippukeinun istuttaneelta ja siitä lähti tupakanhimo nostelee häntäänsä.
Ei satanut. Oli sopiva sää kaikinpuolin. Hikoilin, oli musta toppi, mustat rintsikat, farkkusortsit, pentagrammikoru kaulassa, tukka hyvin ja kello näkyi. Pubissa meille sytytettiin tuoksukynttilä. Romantiikkaa. Kaksi vessakäyntiä, menin yhteen vain asiakkaille wc:hen ihan muina miehinä. Söin pitsan. Piti tilata puhelinlaskuun, ei ollut signaalia. Oli pakko ostaa se kortilla.
Taiteilija kuollut tänään, joskus olen muka hänestä muistuttanut jotakuta kommentoijaa blogiin?  "aattelepa ite"
Vauhdikasta. Ainoa huono juttu että paras kaverini oli ihan äksynä. Ei sit nähty. Olisin palauttanut sen L-koon khakin värisen puseron. Sitäkin mukana kanniskella, vyötäisillä. Kolmea jääkallea. Kolme puolen litran vesipulloa. Kolme omenaa.
Meitä oli 7 naista. Kolme miestä tuli nähtyä. Homo, varattu, sinkku. Mahdollinen etäyhteys. Puiston lintuja. Kaupunkilaisia. Vanhat rouvat vaihtoi paikkaa kun kuuli mun ja sen juttuja. Hehhe no okei keksin tarinan poliiseja varten että mulla oisi kylmälaukussa pimeille markkinoille sisäelimiä ja sit yhdet jätti kaljat kesken kun puhuin että mitäköhän kuvia minusta mahtaa maailmalla liikkua.
Arvasin osan jutuista. Ennalta-arvattavia olette tyynni.
Punakynällä kysymysmerkkiä tähän esseeseen, mahdollinen paperintuhlaus ja rypistys ja hävikkiin. Kaikkea miestenjuttuja aina niin korvasta sisään ja toisesta tulos.
Selkä kutiaa. On kutissut jo monta päivää enkä yletä. Joskus rapsutan kaukosäätimellä. Liika kaloreita vissiin mennyt ja röyh. Vedän ehkä rennien se muuttaa hapot vedeksi. Kiharat suoriksi. Banaanikärpästen seksielämä. Sepi sepi sepitystä

Mitään ehdi tekee kun hyvin suunniteltu on joo, puoliksi markkinoitua...