ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Kuvia pitkästä aikaa

No niin, koira rauhoittui. Puolitoista tuntia leikittiin vetolelulla ja käytiin pieni lenkki sateessa ja nyt siellä on taas rajumpi sadekuuro. Ei pissannut tai kakannut tossa mutta läähätti paljon. Ei onneksi vetänyt. Kaipa sen omistaja on juoksuttanut sitä jo kunnolla tänään. Söin muusijauhetta soijarouheella ja se nuoli loput vaikka ei siinä juuri mitään ollut. Luulin imuroineeni kunnolla, mutta kyllä se veti jotain täältä lattioilta suuhunsa. Poika on paljon kasvanut!

Hoidan Leoa keskiviikkoon asti ilmeisesti...
Näin bussissa yhden tutun ja se lisäsi mut fb-kaveriksi heti. Tulin bookcrossing meetistä Tallipihalta. Istuin siellä pari tuntia niin että pehva puutui ja söin siellä lohi salaatin ja jäätelökahvin. Ehdin juuri kotiin ennen sadetta ja Leon omistaja tiputti sen tänne.
Ei ole tuhonnut mitään onneksi. Kaipa se noutajan luonne on vähän tasottanut sen mäyriksen pentuhulluutta. Jos tämä on puoliksi mäyris ja puoliksi jotain noutajaa kuten olen sanonut uteliaille. Aika helppohoitoinen loppuviimein.<3

Otin bc-miitistä vain yhden kirjan ja omani heitin sinne Tallipihan "OTA KIRJA"
eteiseen pöydälle. Ne laittoi sen oven kiinni jossain vaiheessa? Mutta miksi? Kaikkialla kirjastoissakin bc-hyllyt vaan viedään pois. Ihan kuin korona olisi jokin kirjojen kautta leviävä... pah.