ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

maanantai 6. heinäkuuta 2020

Jeah

Otin NASAN powernapin 90 minuuttia suunnilleen. Hoidin unessani hamsteria joka oli hukkua pieneen määrään vettä ja sillä oli jano ja vesi niin kuumaa pyöröpullossa ettei se ollut juotavaa joten vaihdoin sitä kylmään. Suljin yhtä ovea ja sieltä oli karata jotain karvaisia palleroita, en tiedä mikä eläin. Yksi sisko oli myös unessa sen jälkeen hetken, kuljettiin metsän halki ja tämä mainosti  kovaan ääneen miten hän on viimeistä kertaa mukana pikkutyttö ja mua melkein itketti, ettei se enää ole pikkutyttö? Aika kuluu ja kaikki kasvavat.

Koiraa väsyttäisi koko ajan myös. Ehkä se on tämä kuumuus. Aamulla 5-6 väliin pieni 650m lenkki ja päivällä 11-12 väliin 1km lenkki. Ehkä se tosta vielä jaksaa illemmalla pidemmälle lenkille tai jos joku päivä mentäisi pari kilometriä. Tuolla on sadelätäkköjäkin joista sille vettä juoda. Sohvalla nukkumisesta kipeytyi kyllä paikat ja otin panadolin. Tyyppi vetää jos näkee jäniksen ja niitä on täällä liikaa...

Yksi tyyppi jolle stekstailin eilen illalla laittoi mut estoon aamulla. En edes muistanut koko asiaa. Keskittyneempi tohon koiraan lähinnä. Hyvät kesät vaan. Pitäisi kai olla japanilainen ja olla sheivaamatta ja muistuttaa murrosikäistä.

Lounaaksi väänsin nopeasti jokusen sämpylän. Ohjeessa sanottiin 8, tein varmaan 4 niitä. Ilman hiivaa ja kananmunaa päälle, grahamjauhojen sijasta kaurahiutaleita. Väliin kinkkua ja juustoa ja margariini suli sinne väliin. Melko herkullista. Ensimmäinen oli ihan taivaallinen.