Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Ihmettelen joskus miksi on niin pienestä kiinni ennen kuin "unohda koko juttu" ja mut estetään kieltäen ottamasta yhteyttä. Mikä juttu??

Hoh. Kävelin Prismalta takaisin ostosten kanssa, jonne sain koiran omistajalta kyydin. Ostin kahdet kengät. Löytyi kokoakin mikä on melko uskomatonta. Vaaleanpunaiset lenkkarit ja aniliininpunaiset, pinkit kangaskengät. Ne maksoi yhteensä yli viiskymppiä, että huh huh. Toivottavasti jää vielä rahaa ostaa vessapaperia. Oikeasti mun pitäisi maksaa laskuja eikä elättää itseäni pari viikkoa.
Mutta nyt voin heittää menee, noita harmaita rikkinäisiä tennareita, joilla ei edes ole tunnearvoa, on vaan ollut pakko heittää jotain jalkaan. Niihin ostanut pohjallisiakin.
Söin kolme (habanero) makkaraa energiajuomatölkin jälkeen. Kävely lihottaa, kun ei edes mieti mitä tunkee suuhun ja paljonko. Aiemmin tein pari köyhää ritaria ja muusijauhetta soijarouheella pari annosta ja muroja aamulla. Eilen söin paahtoleipää, sitä edellisenä tein sämpylöitä. Ja sitä "perunalaatikkoa" vetänyt ja tein pienen määrän kiisseliä. En tiedä miten eroaa siitä kun keitän makaronia ja heitän sinne pakastevihanneksia, majoneesia, tonnikalaa. "Salaatti" olevinaan.

Koira pääsi kotiin. Nyt oon taas yksin. Ei tarvi olla vahva ja nopea köydenvedossa ja olen etuoikeutettu kun jokaista villieläintä, toisia koiria ja  niiden pissaa, ei tarvitse pysähtyä viiden metrin välein, tutkailee. Ihan sama vaikka auto ajaisi päälleni. it's funny because it's true

Ei ole enää kipeä toi lonkka. En tänään ottanut kipulääkettä ollenkaan. Viikon otin joka päivä 90mg. Vaikka olen nukkunut koiran ja seinänraon välissä ja sohvalla ym huonoissa asentoja.