ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

torstai 16. heinäkuuta 2020

Hikipallerona naama punaisena pompin

Onnistuin kadottaa puolet riveistä (niitä oli 20 rivillistä) tekstiä tiedoston mitä olin nauhoittanut... voices.com mikä maksaa ääninäyttelystä... Mikä on audition suomeksi?
...ja en jaksanut alkaa uudestaan puhua samoja kun ne piti vielä mp3:siksin muuttaa .wav tiedostot sittenkin. En yhtään tajunnut niistä äänikaavioista mitään, puhuin vaan niin puhtaasti kun voin tohon mikrofoniin? Ne tarvisi 25 tuntia äänimatskua vissii? Ja maksaisi siitä dollareina noooh voices.com välikätenä jotain tonneja..?

Mun piti niitä himpskatin virkattuja juttuja lisää. Äiti maksakoon mulle summan x ja myyköön niitä työkavereillaan summaan x.

Tulin kotiin tunti sitten. Hissi oli rikki, arvatkaa kuka nousi 5:een kerrokseen? Kannoin ostoksia kilometrin. Päästäkseni ostoksille olin jo kävellyt puolitoista kilometriä. Tai siis kilometrin koiran kanssa aamulenkillä. iPhone väittää että olen kävellyt yht.4km ennen kello kymmentä.

Sit söin paahtoleipää ja kaakaota. Luin sähköposteja. Siellä haettiin just mun tapaista ääntä tekee ääniduunia niin miksen sitä kokeilisi hakea. Tietävät jos olen sopiva siihen osaan vai en.

Lidliin meni alle kymppi kun vei tyhjät pullot palautuskoneeseen. Talouspaperia ja tiskiharjat, kaikenlaista säilyvää sekä sitruunoita ja ai niin unohdin kananmunat!

Noh mulle jäi kymppi käteistä... eilisestä... Kävelin Kalevaan, sieltä alkoholi liikkeeseen, rannalle puistoon, kirkkopuistoon, ranuille ja pitsalle... Taisinkin jo yöllä sen kertoa mitä kävi mun sortseille, nolosti. Ei mulla ainakaan mitään hävettävää jäänyt.