ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

torstai 16. heinäkuuta 2020

Wikipedian todennäköisyydellä en edes vittu valehtele


Tein kolme hiusdonitsia lisää. Kuuntelin HP&viisasten kivi "At Home" kuunnelmat loppuun pari viimeistä lukua. Sitten hetken kuuntelin musiikkia ja äsken kuuntelin vielä lisää äänikirjaa audiblesta jossa jäsenyys tosin katkolla kun oli kuuntelematta lähemmäs 30 kirjaa!

Mietin äsken miten törkeää parhaalta kaveriltani ja sen kaverilta on uskoa mun eksästä että EI oisi raiskannut mut. Lähes yhtä törkeää kuin jos ne oisi väittäneet että hän olisi jättänyt mut "ja ymmärtäneensä miksi". Toi on vain pahansuopaa. Mä odotin vuoden että pääsisin siitä eroon kun en käyttänyt sormessa enää sormusta. Se oli raskasta myydä se kultana eteenpäin enkä saanut siitä kun muutaman kympin mutta minkäs teet.

Nukuin parin tunnin päikkäritkin kun en viime yönä saanut nukuttua kaverin luona keskustassa. Lokit, patterin rämistäminen, humalaiset, autot, hälytysajoneuvot... ihan eri kuin täällä syrjemmällä keskustasta.