ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

torstai 16. heinäkuuta 2020

Se ois satasen satsi

Sortsit kuivuu vessanpatterilla. Pesin saippualla pehvasta punaisen läikän pinkeistä sortseista. Olen kaverin luona yötä. Juotiin ja syötiin. Jäi epäselväksi maksoinko 9€ pitsasta 8,5 vai 10,5 egeä... kelpasi kolikot kyllä maksuksi. Ranskikset tuli vedettyä grillistä myös. Istuttua puistoissa. Hikoilin täyttä päätä Kalevasta Mältinrantaan Alkon kautta. Nyt en saa nukuttua. Eiköhän pian hiljene kun baari meni kiinni. Piipaa autot tosta nyt saattaa mennä ja ristiveto päällä ja minä alusvatteissa. Sain kyllä petivaatteet. Saan kuulemma aamulla viedä koiraa. Saa nähdä uskooko sitä mun harteille. Hah.
Ulottuu kolmeen eri pokemon stoppiin tästä.
Äiti lupasi ottaa 10kpl hiusdonitseja myyntiin työkavereille. Toivottavasti ei taas myy niin kuin silloin kun pienenä leikkelin omia lehtiä seiskalehdistä ja keksin vitsejä joukkoon niin se möi 10 pennillä koska olin laittanut sellaisen ”hinnan”. Olihan noi nyt arvokkaampia oikeesti.
Olen vasta 2 tehnyt ja kaikki haluaa sen pinkin... täytyy löytää jostain yhtä hyvää lankaa.. toi on varmaan mitä tilasin briteistä kun punnan arvo oli matalammalla...
Montakohan ehtisi päivässä tekee jos 1 kestää sen tunnin? Jos käsi ei kestä virkkauskoukun puristamista kuin sen tunnin ennen kuin kipeytyy?