ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

äidin pahin painajainen

Tyhjentää pesukone tarttisi ja mitäs muuta tää likka keksisi tehdä nyt kun pääsin äidistä eroon ja imin siltä sukka mehut kun yhdessä tehtiin juhlaruokaa ja ostettiin mulle ruokaa kaappiin useiksi viikoiksi ehkä lidlistä. Enimmäkseen toi hinkkasi mun keittokomerossa lavuaaria ja tiskasi.
Kyseli onko mulla sitä ja tätä ja tarjoutui maksaa. Mikä ihme materiaalinen anteeksipyytelö omasta etäisyydestänsä ja rakkaudettomuudesta elämäni aikana jaa-a

Ei siltä mennyt paljoa, mun mintun hajuista, tiskiainetta ihme kyllä ehkä? Join aamulla liikaa kahvia ja sit vielä vähän lisää, nousi kauhea päänsärky –ja sain niskajumeihin hierontaakin, paidan läpi.

Ei ostanut mulle mitään herkkuja. Lähemmäs herkkua pääsi riisifrutti ja dippi ainekset mun varsisellerille. Tai toihan se mansikkakakun siivun josta itse valitti.
4/5. Kauhea höpötys ja liekö persoonallisuustyypiltä sitten se energinen tukija tyyppi kun mä taas en, vaan tykkään ajatella ja turhat pikkuasiat stressaa. intp ja sit äityliini mude on joku E..N? FP tai J? No mut kuitenkin ihan erilaisia.

Verbaalisesti olla sille tukena kun se on sen verran joutunut kasvattaa itsetuntoaan nuoruudesta. Ei sentään toistanut viisauksia niin kauheasti vaikkakin siivoukseen liittyen ehkä jotain...

Mulla on. Jääkaappi täys. Kaapit täys. Maha täys. Kaikki tays

Kuulemma halpa kerran kymmenessä vuodessa mua käydä kattomassa. Se oli ehkä jotain kuusi tuntia... saman verran kuin sain unta viimeyönä? Kolmeen jotain tamperelaista homopariskuntaa tiktokissa liveä kommentoin. Päätynyt edes nukkua taaskaan unilaitteen kanssa. Ahdistava operaattori se.

Mut nii. Kuuntelen kuulemma rauhallista musiikkia. Pakkohan se on mitään jumputusta olla kuuntelematta kun suurin osa kuuntelusta siirtyy öiseen aikaan. Vaihdoin taitavasti soittolistoja etsien jotain nuorekasta.

Eniten ehkä vituttaa kaikki äidissäni. Kuulemma pohtinut Tampereelle muuttoa. Ja 35v sitten asunut näillä kulmilla. Kun ei kerrota mitään asioita. Olettaa että opin itse sosiaalisen kanssakäymisen. Pusertaa informaatio siitä. Ei edes tiennyt että lapsi oppii vanhemmiltaan melkein kaiken. Nyt. Esittää kiinnostunutta muiden asioista joista toi, taas, välittää. Ymmärtäväiseksi ihmiseksi ehkä liian puupää. Ei meillä ole samaa makua, valkkasin sen chili dipin toiseksi, koska se höpisi jotain chilisuolasta.

Mutta nieu tytär äitiinsä tulee. Tasan jaksaisi omaa vauvaa, ikinä, olishan se nyt palvelus maailmalle jos sellaista persoonallisuutta jäisi ilman.

No mutsiis opimmepaha taas potenssiin n pitää etäisyyttä