ihmisoikeudet

καλησπέρα

  Kinda smart.  dandruff, skin irritation from cheap eyeglasses, red face. Used a cleansing gel, mud mask, face wipes and moisturizers, hydr...

Translate

tiistai 4. helmikuuta 2020

Lakkaan saamasta kun sanomat lakkaa sanomattakin antamasta

Ostin 2 litraa juissia, kilon sokeria, askin röökiä, ja kultaisen fazerin sinisen... hernemaissiporkkanaa pakastimeen, ja munia, no okei hagendaaz purnukan myös se taisi olla toiseksi kallein.. meni melkein 30euroa. En siis mitään syömistä! Harkitsin ostavani nuudeleita edes, varsinkin maitojauhe olis ollut aika järkevä. Siis en osaa yhtään ennakoida mun ruokavalioo!!
Otin vahingossa takaapäin kuvan kun oon itsekin niin mahtava kultakääre, niin näin mun suuren pehvan. Eksistentiaalinen perse kriisini kesti hetken. Nuo peiliovet mun kaappiin on kivat okei mutta mikä järkytys sieltä aina näkyy...
Tein tiktokeja. Jotkut 9vuotiaat seuraa mua. En voi edes sanoa olevani perheystävällistä sisältöä kun etsin sytkääkin siinä videolla tollane syöpäkääryle huulessa. En voi tälle söpöydelle mitään. Valaatkin ääntelee seksikkäämmin.
Mun oveen ei vielä olla vaihdettu sukunimeäkään, en ole saanut takas takuuvuokriani, siis kaikki kusee mitä nyt voisi enää liittyä tähän muuttoon... ja on vasta neljäs päivä... siitä on kohta viisi viikkoa kun hain tarkistusta asumistukeen, mulle tuli vanha summa, ehkä ne perii sitäkin takaisin taasen...
Njööh. Aikuistuminen on suolesta. Ei kiinnosta tännekään mitään laittaa.
Sensuuri on suurempi kuin mun maha ja suun pinta-alat yhteensä.. hmm.. Onko se nyt mikään paljastus jos jälkeenpäin julkistaa jotain ansioitaan.
---
Oho, naapurin koira tai joku ryntäsi ovesta ulos ja karkasi. Se huuteli tuolla tuleen takaisin xDXD kunpa mun blogi huutaisi mulle...