Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

maanantai 3. helmikuuta 2020

Heilutas ittees edes taas kun kerran olet viidakon kunkku

Mites mun päivä menee... syönyt kaapin tyhjäksi vaikka siellä ei pitänyt olla mitään. Keitin riisiä, loput tuorepastat, pari kanapyörykkää, ja sitten kaiken lopun pakastimesta röstiperunat vai mitä toi kinkku-peruna-sipuli sekoitus nyt olikaan? Harvemmin ostanut. Yhden omenan söin siinä välissä, jogurttia aamulla.
Kävin psykoterapeutilla juttelemassa keskustassa. Lähdin liian ajoissa, vedin kalkkuna subi sämpylän tarjouksella, puolikkaan ja pisteillä, kahvin. Huhhuijaa. Sain eilen verhot tänne, nyt on yksityisyyttä. Suurin osa vaatteista on kaapissa ja astiaa komerossa. Lupasi lyhentää jotkut housut mulle. Käytiin viiden maissa syömässä hesessä ateriat.
Huomenna ehkä saan varastosta vaa'an. Mun piti alkaa soitella jotain buukkauksia tänään mutta joku oli saanut ruusun... en edes ole lukenut s.postia tai sitten mennyt ihan ohi tuo.. kuitenkin heräsin vasta kasin maissa ja menin uudestaan lepäilee ajatuksineni. Ei sitä oikein nukkumiseksi voi kutsua. Joskus havahdun että hengitys on ihan kummallista tai teen jotain ääntä.
Bussissa joku kakaralauma päästeli mitälie melua ja "shit is happening" alkoi yksi toistaa. Pikkuiselle taisi olla paskat olla tulossa housuun... onneksi ne jäi sitten sille pysäkille etten joutunut heidän paskan hajuun.
Hyi vittu nuoriso nykyään. Ei mitään itsetuntoa.
Oma paskani ollut mustaa kun pumppaan rautaa suoniin tabuista... ei ole merkki sentään sappikivistä tai muusta mutta voisi olla joku sisäinen elin.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy