Heilutas ittees edes taas kun kerran olet viidakon kunkku

Mites mun päivä menee... syönyt kaapin tyhjäksi vaikka siellä ei pitänyt olla mitään. Keitin riisiä, loput tuorepastat, pari kanapyörykkää, ja sitten kaiken lopun pakastimesta röstiperunat vai mitä toi kinkku-peruna-sipuli sekoitus nyt olikaan? Harvemmin ostanut. Yhden omenan söin siinä välissä, jogurttia aamulla.
Kävin psykoterapeutilla juttelemassa keskustassa. Lähdin liian ajoissa, vedin kalkkuna subi sämpylän tarjouksella, puolikkaan ja pisteillä, kahvin. Huhhuijaa. Sain eilen verhot tänne, nyt on yksityisyyttä. Suurin osa vaatteista on kaapissa ja astiaa komerossa. Lupasi lyhentää jotkut housut mulle. Käytiin viiden maissa syömässä hesessä ateriat.
Huomenna ehkä saan varastosta vaa'an. Mun piti alkaa soitella jotain buukkauksia tänään mutta joku oli saanut ruusun... en edes ole lukenut s.postia tai sitten mennyt ihan ohi tuo.. kuitenkin heräsin vasta kasin maissa ja menin uudestaan lepäilee ajatuksineni. Ei sitä oikein nukkumiseksi voi kutsua. Joskus havahdun että hengitys on ihan kummallista tai teen jotain ääntä.
Bussissa joku kakaralauma päästeli mitälie melua ja "shit is happening" alkoi yksi toistaa. Pikkuiselle taisi olla paskat olla tulossa housuun... onneksi ne jäi sitten sille pysäkille etten joutunut heidän paskan hajuun.
Hyi vittu nuoriso nykyään. Ei mitään itsetuntoa.
Oma paskani ollut mustaa kun pumppaan rautaa suoniin tabuista... ei ole merkki sentään sappikivistä tai muusta mutta voisi olla joku sisäinen elin.

Kommentit

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King

Suositut postaukset

Twitter/kajsabl