ihmisoikeudet

Alitajuiset piilo ennakkoluulot ja yhteiskunnan kasvattama inho kaikkea kakkaa kohtaan

 Nyt on tullut niin paljon puheluita, mihin en ole vastannut edes, että tein väestörekisteriin kiellot yhteydenpitoihin sekä telemarkkinoint...

Translate

keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Kyllä tähän sohvaan uppoaa

Taisi olla liian kauan korsetti päällä. Sattuu vähän alaselkään ja vyötärölle. Puristi toki läskejä kasaan. Sen siitä saa sitten. Sisuskalut murenee.
Voisin tänään mennä bookcrossin miittiin Ratinaan kahvioon. Viedä mukana kirjoja. Ehkä saisi kyydin? Mutta jos tuossa mun varastoon murtautumisessa ja uuden lukon laittamisessa tilalle menee kauan, en ehdi puoli kuudeksi.
Tilasin eilen illalla kymmenen eri asustetta ja vaatekappaletta asoksen alennuksilta... meni satku. Ei varmaan pitäisi hötkyillä ton rahan kanssa. Sitä on niin vaikea kahmia lisää. Jokainen sentti on niin vaivan takana.
Jostain numerosta soitettiin tänään ja mulla ei ollut kenttää. Laitoin kolmiraitaset pieruverkkarit ja ylisuuren onesize brittilippu villapaidan päälle. Postissa ei tullut muuta kuin että huomenna viiden jälkeen hakea paketti lähimmltä R-kioskilta jonne siis kävelee puoli tuntia tai kolme pysäkinväliä ja vielä parisataa metriä päälle. Harkitsin että jos alkaisi haaskaa joukkoliikenteen bussilippuun kuukausittain, muka enemmän rahaa, että voi kulkea. Nykyään lataan melkein joka viikko kympin. Joka viikko psykoterapiankin omavastuu on sen 12e/kerta. En ole jättänyt maksamasta. Kyllähän se jotain hoksahduksia tuottaa. Tajuaa asioita. Keksii kyseenalaistaa.