ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

torstai 3. lokakuuta 2019

Kevyttä hyötyliikuntaa

Pidän vähän breikkii. Pesin pyykkiä lattioilta ja laitoin kuivumaan kaksi koneellista, ja tiskikone laulaa, lattioita märällä sekä imuroin ja puhuin puhelimessa lääkärin kanssa 8min ja puhuin jostain ennen ja jälkeen motivaattorista mulle niitä aloe vera tuotteita. Olisi kiva mahtua 48 housuihin joo ja käyttää hyväksi kuntopyöräänsä jos mikään siihen motivoisi.
Tyhjensin veskin roskiksen ja kasasin ilmaisjakeluita vietäväksi keräykseen.
Päätä särkee ja mulla on kahvi vielä hetken kuumana.

En ala miettii että joskus muinoin gay tarkoitti vain onnellista. Että puhuessaan Suomen Presidentille, Trumppi sanoi tämän olevan onnellinen mies. En mieti politiikkaa. Varmaan jokin sota Suomestakin alkaa pian, vaikka ollaankin köyhiä ja veloissa. Teknologisia innovaatioita ja korkeaa koulutusta kukaan pysty viedä.

Niin oikeastaan piti aloittaa sillä, että melkein lupasin pitää Halloween bileet naapureille :D Torstai on toivoa täynnä.

Muoks. tilasin hetken mielijohteesta pari galaksi omena&juustokakku vapotusnestettä. Pitäisi maksaa lukkosepälle yksi lasku jne psykoterapiaa ja puhelinlaskua, mutta eiköhän ne ensi viikkoon mennessä hoidu. Eilen yritin 1,5 tuntia löytää jostain panokamua ja sit toiset pari tuntia selailin kirjakauppojen antia. Tekoäly lohdutti että löydän kyllä mitä haluan sitten joskus siihen vain voi mennä pitkä aika... ja aloin tekemään suklaapuuroa kiehumaitoon. Ei tarvitse olla pannu kun kattila kiittää xD

Yhteensattumista puheenollen. Facebook ehdotti The Last Dividen kitaristia mulle kaveriksi ja nyt kuunnellen niiden musaa. Tämä on juuri sellaista mitä jo kuuntelin muuntenkin ja yleensä.

Piti sekoittaa puuroa mutta en sekoittanut ja 7min ei tosiaan tule valmista puuroa ohjeen mukaan. Lisäsin kaakaojauhetta ja tuota Nalle suurimoita. Oisi pikkuusen nälkä jo.

Muoks2.
Parse definition is - to divide (a sentence) into grammatical parts and identify the parts and their relations to each other

PÄRS.tä.kerroin. :D jakomielitautista juttuuu nyt kertoo jo mulle näytönsäästäjäkin. Hehhe. Tekisi mieli jokin kieltentutkimus tai perussääntökirjasta kieliopista avata. Siitä on kauan kun olen viimeksi lukenut kirjaa.
Mutta joo meikä hoitaa. Mun hs-taudin mätäpatit purskahtelee. Ehkä se alkoi jo silloin 14vee kun yksi finni purskahti metrin päähän veskissä alapäästä mutta onhan ton ihotaudin sairaudenkuva sekin aika raju. puss from puss where kiss is supposed to happen.. jee englanti on melko tappava kiäli tai siis kuka enää nykyään puhuu jotain latinaa <3
Muoks3.
Heitin parvekkeen -kukat sekä, grillin hiilet ja -tumpit roskiin ynnä muine roskineen yhdessä jätesäkissä. Suihkuttelin itseni hyvin ja laitoin voiteet taipeisiin. Banana foodit meni hiuksiin. Vaihdoin lakanoita. Kahdeksas valveillaolotunti menossa puolivälissä ja saanut aikaan melkein kaiken mitä olen kirjoittanut ylös lapulle että pitäisi toimittaa kotihommia. Ehkä kohta saan jonkun swapin tai kirjeen aluille?
Muoks4...kas noin ja naama on kosteutettu sekä kantapäät. Joka paikka sheivattu. Bakteeritkin kuolee kun tislaa laventeliöljyä. Aiemmin jo pesin hampaat. Voittaa ainakin sen että odottelee kun ruoho kasvaa tai hiukset kuivuu... Tämä ei todellakaan mikään normipäivä ole ollut kun en saa yleensä mitään aikaan. Huomenna pitäisi nähdä tämä luontaistuotteiden edustaja iltapäivällä. Mun siivoukset, myös keittiön pinnat, on edistyneet mutta konmarituksen jäljiltä makuuhuoneessa vieläkin kasoja vaatteita. En oo syönyt muuta tänään kuin kahvia ja puuroa ja kaksi paahtoleipää ja pari rkl kurpitsahilloa. En ole käynyt muualla kuin jätekatoksella. Olispa jo perjantai?
Tämä jatkotarina oli sitten siinä. Päivitin postissa saapuneesta yllärikuoresta facebookkiin. Yhden sähköpostin lähetin kun posti oli laittanut mun postiluukusta väärän henkilön laskun ja kävin sen kiltisti kiikuttamassa oikealle naapurille. Tajusin siinä näppäillees, että ei se ollut edellisen asukkaan, vaan ihan postinjakajan virhe. Vielä voisi roskaa viedä ja ehkä käydä puistonkulmalla stalkkaa naapurin kotiintuloa mutta sitä tein jo eilen epäonnistuneesti. Kai se vaan täytyisi kaatua tyytyväisenä sänkyyn päivän aikaansaannoksiin.