Translate

kävijäpiikki

lauantai 5. lokakuuta 2019

Näppäilen sut irti omista huolista ja murheista

Hei läppäri, emme olekaan tavanneet tänään. Olin eilen baarissa ja viikonloppu tuntuu kuulemma pidemmältä kun on tottunut lauantaina käymään baarissa. Tai näin ainakin kuulin toistettavan monta kertaa. Lauloin Evanescencen My Immortal kappaleen baarissa ja tasaisilla osuuksiksilla meni kuulemma hyvin. Yksi joka oli lytännyt kaikkien muiden lauluosuudet kiitti mua.

Ostin lähikaupasta "kiinalaista" kanaa ja riisiä ja vaikka mulla oli nälkä, niin se oli silti vähän pahaa... siinä kipossa mitä näkee takeaway astioita amerikoissa -niin tyylitteli niitä. Vaikka syönkin syömäpuikoilla, niin ei niillä ollut, sinne mitään asiaa.

Just kun naapuri oli ejakuloimassa mun alla niin sitten se jotenkin esti tulonsa... harmin paikka kun en saanut lämpimiä siemennesteitä sisääni, mutta oli siinä muutakin. Olin just kadottamassa itseäni häneen. En tiedä, oli jotenkin kivempaa kiusoitella ja tyrkyttää peppua läimäytettäväksi ym esileikkiä kun itse orkku randomin pornoklipin äärellä. Nytkähdin takaisin todellisuuteen kovaa?

Katsoin muutaman Walking Dead jakson. Yleisurheilun MM-kisat tai jotain ei voisi todellakaan kiinnostaa... vain köyhät katsoo urheilua on mun motto.

En ostanut loppuviimein kun yhden siiderin paikallisessa. Erikseen. Ollaan vuosi tunnettu ja toi ei halua seurustella mitään. Kysyin nähdäänkö huomenna, ja sanoi joo ei kai sillä ole mitään suunnitelmia. Se on jotenkin raukka. Passiivinen. Aloitteita ei voisi kuvitellakaan että tekisi. Miehistä tulisi ihan mahdottomia jos niillä oisi tasa-arvo naisten kanssa, mutta silti. Mietoa ja plääsyä lähestulkoon yrittämistä ja kaikki täytyy itse pyytää. Ihan kuin ei ajatustakaan vaivaisi mun vuoksi, huolimattomasti vaan räplää.

Kuka näitä kuplia oikein puhkoo. Sitä paitsi mulla on päälaki kipeä ihan kuin olisi sen johokin satuttanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena ja asiallisena ja kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat