Näppäilen sut irti omista huolista ja murheista

Hei läppäri, emme olekaan tavanneet tänään. Olin eilen baarissa ja viikonloppu tuntuu kuulemma pidemmältä kun on tottunut lauantaina käymään baarissa. Tai näin ainakin kuulin toistettavan monta kertaa. Lauloin Evanescencen My Immortal kappaleen baarissa ja tasaisilla osuuksiksilla meni kuulemma hyvin. Yksi joka oli lytännyt kaikkien muiden lauluosuudet kiitti mua.

Ostin lähikaupasta "kiinalaista" kanaa ja riisiä ja vaikka mulla oli nälkä, niin se oli silti vähän pahaa... siinä kipossa mitä näkee takeaway astioita amerikoissa -niin tyylitteli niitä. Vaikka syönkin syömäpuikoilla, niin ei niillä ollut, sinne mitään asiaa.

Just kun naapuri oli ejakuloimassa mun alla niin sitten se jotenkin esti tulonsa... harmin paikka kun en saanut lämpimiä siemennesteitä sisääni, mutta oli siinä muutakin. Olin just kadottamassa itseäni häneen. En tiedä, oli jotenkin kivempaa kiusoitella ja tyrkyttää peppua läimäytettäväksi ym esileikkiä kun itse orkku randomin pornoklipin äärellä. Nytkähdin takaisin todellisuuteen kovaa?

Katsoin muutaman Walking Dead jakson. Yleisurheilun MM-kisat tai jotain ei voisi todellakaan kiinnostaa... vain köyhät katsoo urheilua on mun motto.

En ostanut loppuviimein kun yhden siiderin paikallisessa. Erikseen. Ollaan vuosi tunnettu ja toi ei halua seurustella mitään. Kysyin nähdäänkö huomenna, ja sanoi joo ei kai sillä ole mitään suunnitelmia. Se on jotenkin raukka. Passiivinen. Aloitteita ei voisi kuvitellakaan että tekisi. Miehistä tulisi ihan mahdottomia jos niillä oisi tasa-arvo naisten kanssa, mutta silti. Mietoa ja plääsyä lähestulkoon yrittämistä ja kaikki täytyy itse pyytää. Ihan kuin ei ajatustakaan vaivaisi mun vuoksi, huolimattomasti vaan räplää.

Kuka näitä kuplia oikein puhkoo. Sitä paitsi mulla on päälaki kipeä ihan kuin olisi sen johokin satuttanut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Synttäriaatto

Rikkaat kyykyttää jo ihan tarpeeksi alempiarvoisiaan ja kuitenkin varastavat vaikutteet ja kaiken ihailtavan outouden sattumalta kun mikään ei ole enää alkuperäistä

Miksi kaikki miehet valitsee Sauronin puolella tappelemisen en tajuu