mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

lauantai 5. lokakuuta 2019

Näppäilen sut irti omista huolista ja murheista

Hei läppäri, emme olekaan tavanneet tänään. Olin eilen baarissa ja viikonloppu tuntuu kuulemma pidemmältä kun on tottunut lauantaina käymään baarissa. Tai näin ainakin kuulin toistettavan monta kertaa. Lauloin Evanescencen My Immortal kappaleen baarissa ja tasaisilla osuuksiksilla meni kuulemma hyvin. Yksi joka oli lytännyt kaikkien muiden lauluosuudet kiitti mua.

Ostin lähikaupasta "kiinalaista" kanaa ja riisiä ja vaikka mulla oli nälkä, niin se oli silti vähän pahaa... siinä kipossa mitä näkee takeaway astioita amerikoissa -niin tyylitteli niitä. Vaikka syönkin syömäpuikoilla, niin ei niillä ollut, sinne mitään asiaa.

Just kun naapuri oli ejakuloimassa mun alla niin sitten se jotenkin esti tulonsa... harmin paikka kun en saanut lämpimiä siemennesteitä sisääni, mutta oli siinä muutakin. Olin just kadottamassa itseäni häneen. En tiedä, oli jotenkin kivempaa kiusoitella ja tyrkyttää peppua läimäytettäväksi ym esileikkiä kun itse orkku randomin pornoklipin äärellä. Nytkähdin takaisin todellisuuteen kovaa?

Katsoin muutaman Walking Dead jakson. Yleisurheilun MM-kisat tai jotain ei voisi todellakaan kiinnostaa... vain köyhät katsoo urheilua on mun motto.

En ostanut loppuviimein kun yhden siiderin paikallisessa. Erikseen. Ollaan vuosi tunnettu ja toi ei halua seurustella mitään. Kysyin nähdäänkö huomenna, ja sanoi joo ei kai sillä ole mitään suunnitelmia. Se on jotenkin raukka. Passiivinen. Aloitteita ei voisi kuvitellakaan että tekisi. Miehistä tulisi ihan mahdottomia jos niillä oisi tasa-arvo naisten kanssa, mutta silti. Mietoa ja plääsyä lähestulkoon yrittämistä ja kaikki täytyy itse pyytää. Ihan kuin ei ajatustakaan vaivaisi mun vuoksi, huolimattomasti vaan räplää.

Kuka näitä kuplia oikein puhkoo. Sitä paitsi mulla on päälaki kipeä ihan kuin olisi sen johokin satuttanut.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy