ihmisoikeudet

Jos muistotkin voi reinkarnoitua niin ehkä jokin trooppi paikkansa pitävi

 Tämän viikon eka julkaisu. Ajattelin mennä pääsiäiseksi sukuloimaan, auttaa pashan teossa tai jotain- koska mulla on kaapissa niin vähän ru...

Translate

lauantai 6. heinäkuuta 2019

Sijaistoimintoa nimimerkillä mitä minulla olikaan tapana tehdä

Siinpäs meni lauantai ilta mukavasti koneella istuen ja selaten läpi tori.fi:tä.

Mulla on vaihteeksi jälleen taas menkat, tupakit loppu ja yksi suklaapatukka tossa jäljellä vieressä.

Kyllä mä sentään astiakaappia järjestelin, ja näköjään roskiin on heitettävää, ainakin koko eteisen verran. Millä sitä ikinä tekisi mitään? Tulevaisuuden minää varten?

Asuminen tässä yksin on niin hullua. Tuun mökkihöperöksi. Toi ylimääräinen huone kalvaa mua. Sekä se, että mitä teen lopuilla tavaroilla. Tilasin aliexpressistä toimistotarvikkeita. Myyn nallepuh-mukeja. Syön kokonaisia savustettuja silakoita ja heitän päät menee.

Sillisalaattia. Voisi aivan mainiosti yhtä hyvin selailla feissarimokia viisi tuntia. Tai katsoa youtubea viisi tuntia. Jaa niin mutta enhän mä ennen pystynyt keskittyy kuin vain tunnin yhteen hommaan. Yksi elokuvan katselu on taas kesken muuten

Siinä on se näyttelijä siitä Tähtiin kirjoitettu virhe. Kuuntelin sen soundtrackia ennen kuin näin koko pätkää ja alkoi jo sekin itkettää. Haukuin yhtä lukiolaispoikaa sen näköiseksi koulussa, kun erehdyin tupakkipaikalla juttelee.

Mä siis. Koko maailma on sun suljettu osasto, ja sun pakkolähete tuli kohdussa....