Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Kun odotat parempia tarjouksia

Myyn nallepuh mukit 3 kpl 15e + postit 7,9e. Ne on niitä jotain vanhoja hobby hallissa myytyjä, mitälie keräily juttuja. Mulla on puh, ihaa ja nasu. Pakkasin ne silitysraudan kanssa tulleeseen laatikkoon. Viimeistään huomenna postitan kunhan saan rahat tilille yms.

Latasin jonkun sovelluksen, joka laskee pulssista stressi ja energiatasot sekä toiminnallisuuden-- ja mulla oli 100% stressi ja toiminnallisuutta ehkä 3% vaan, kunnes masturboin ja stressi laski 13%.

Olen ollut stressaantunut varmaan kymmenen vuotta joten mun stressitaso on aina kymmenjärjestelmällä laskettavissa 10-
Mielialahan mulla on aina 10++++ kuin enkunkokeissa yläkoulussa.

Katsonut youtubesta brittien shoppailua joille on pakkomielle shoppailla ja kodit täyttyy roinasta. Mainoksia on joka toinen minuutti niin ei tunnu edistyvän mun katselu. Yhdessä joku kuori jotain suurta lanttua tai jotain. Ehkä siinä mainostettiin että mun aivoista tulee lastua kun istun netissä.

Ei kai täs. Naapurista ei ole kuulunut mitään, kävin päivällä sen ovea potkimassa mutta ei se halunnut kai mua sisään. Viikkoon kuullut mitään.

Bon Jovin It's my life -tuli mieleen.

Muoks. MYYTY