kolikon kääntöpuolet on samaa kolikkoa

Elokuvissakäynnissä on aina tietyt samat ärsyttävät juttunsa. Joku häiriköi tai yskii tai mun penkkiä kopauttaa joku takana ja joudun kattoo kuka.
Olen ollut kyllä kerran ainoa leffateatterissa Corpse Bride 2005 eikä sekään mukava ollut tilanne, mutta silti, Lassie traileri vaan itketti...

Voitin ekan leffapelin erän kun keräsin menthos tornia itselleni... ja se voittaja hyppäsi mun yli ja joku muu sai palkinnon jolla, oli joku laiska Karvinen -profiilikuvassaan. Mun harmaa silmä sentään enemmän liittyi tohon Leijonakuninkaaseen.

Muutenkin nämä 2000-luvulla syntyneet ärsyttää mua. Tunnen oloni vanhaksi ja yhtä raihnaiseksi kuin Scar...kaupungilla näytän myrtsiltä mutta en ehkä kestä noita nuoria.

”Joku Kajsa” olen sentään joku toisin kuin he.
Inhottava itkeä, ja olla raivoissaan samalla kertaa. Nostalgia tekee sellaista? En kyllä muista että olisin käynyt katsomassa elokuvissa ton mutta mulla oli värityskirja sekä tasohyppelipeli jota isäpuoli pelasi läpi. Pääsin siihen can’t wait to be king kohtaan mutta en solaan saakka... ”it starts” tuli aina leijonan äänellä ....siinä pelin alussa, ja simba keräsi ötököitä....

Olen bussissa matkalla kotiin sentään. Hyvä että spoilasin itseni YouTubesta. Alkuperäinen oli hauskempi mitä tuo oli olevinaan todenmukaisempaa. Eikä Beyonce osaa laulaa. Disneylla on markkinarako uusinnoista leffoja joita ihmiset haluaa nähdä, mutta se ei ole hieno asia.

Kaikki olemassaoleva on jo keksitty.


P.s. Wikipediassa on hyvä lättyohje... https://fi.wikibooks.org/wiki/Keittokirja/Ohukaiset

Maistuu samalta kuin jos torilla joku ranskalainen tekisi crépejä... nom?

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit