ihmisoikeudet

Jos muistotkin voi reinkarnoitua niin ehkä jokin trooppi paikkansa pitävi

 Tämän viikon eka julkaisu. Ajattelin mennä pääsiäiseksi sukuloimaan, auttaa pashan teossa tai jotain- koska mulla on kaapissa niin vähän ru...

Translate

perjantai 12. heinäkuuta 2019

Immateriaalioikeudet on vähän kuin se Madonnan Like A Virgin

Konsultaatioaika tatuoitsijalle mun loharista sekä koilasta! Iih ik ikh. Päiväveloitus muutaman satasen, paljon halvemmalta kuulostaa kuin nämä edelliset yhteensä. Elokuussa voisi olla jo sitten kyynärvarressa ja reiden päällä kauan unelmoimani kuvat. Itse asiassa Koilan kuvitus oli vaan jälkiajatuksena tohon lohariin jota olen miettinyt 00-luvun alulta kun piirtoheittimiä - ja kalvoja, vielä oli?

Juotiin kahvit tossa porukalla. Söin monta sämpylää sitä ennen aamupalana. Kakkua, leipäjuustoa, pepsi maxia.

Harmittaa kun yksi tyyppi laittoi välit poikki ja nyt jos en tee mitään jää sinne sitten 50+ euroa (en jaksa enää uskoa että se ikinä maksaa täyttä summia lainailuistaan) puhelimesta. Laitoin poliisin neuvonta s.postiin kyselyä jotain varmuudeksi jos se hullu nyt jotain poliisille alkaa soittelee vaikka en ole mitään tehnyt. Se vaan kilahti ja alkoi jotain huo...rittelee.

Eipä ole ketään jonka kaa syödä puokkii kebaba. Laitoin naapurille tekstaria että olen viikonlopun poissa, liekö nukkuu mutta oisi se kiva jos joku kastelisi kukat ja -pesisi mun pyykit sillä aikaa :D Eksän sanoin "never dream".

Siinä oisi kyllä hyvä teksti seuraavalle tatskalle. Zombie labbis ja tekstinä tuo. Whoa. Memoriaali tatuointi level örkkimörkit kumoon!