Lähes puhtaasti maailmalle

Tulin suihkusta. Join siemauksen jogurttia ja syön edellispäivänä leipomaani ranskanleipää. En kauaa viihdy kotona kun kuun pokemon go event on tänään ja alkaa kolmen vartin päästä. Miten voi olla kaikki loppu, siis margariinikin jauhot ja kaikki. Nyysin naapurilta purkin tonnikalaa jos teen vaikka makaroni-tonnikala-majoneesi "salaattia" mössön siis. Se oli ihan kivaa. Juotiin skumppaa ja katsottiin Euroviisujen finaali. Olipahan mittelö ja voittajaa ei kuuntelisi edes radiosta.

Varmaan lataan jotain äänikirjoja jotka auttaisi minimalisoinnissa, declutteroinnissa, downsizingissa, konmarituksessa ja miksi sitä nyt kutsuu kun marttailee tavaroidensa kanssa. Mieluummin kohtaan mun tavarat kuin jumppaan lihaskuntoa. Toisaalta aamupaino ol 122,5 että ei sinänsä huono vaikka söin eilen pitsaa pääasialliseksi ravinnoksi. Juhlittiin kamun kanssa "marlon brandon" ettei olla enää luokkakavereita ja tarjosin lidlin pari halvinta kaljaa kummallekin. Oltiin samassa paikassa kun sillon kun pakoilin eksää ja se soitteli perään.

Silmätippoja, hiustenharjausta, vaatteidenvalintaa. Jos sen tekoon menee alle minuutti niin tee se äläkä anna aivojen keksiä tekosyitä joilla päästä takaovesta helpommalla

Juu, En jaksaisi lähtee pelailee edes mutta kai mulla on jokin pokemonin mentävä aukko mitä täytyy täyttää.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit