ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

lauantai 11. toukokuuta 2019

Jaa miksei musta tulisi neiti etsivää? Herätän liikaa huomiota eikä mulla ole yhteyksiä poliisiin...

Voisin kuvitella ottavani Pikachu tatuoinnin. Sen verran kieri kyynel leffateatterissa. On se vaan niin puhdas, pyyteetön, ja hyvä otus. En tiedä haluanko pilata paljoa leffan juonesta, mutta tappeli vaan TAAS Mewtoa vastaan. Aivan kuin silloin First Movie'ssa. Kävin sen katsomassa isäpuolen kanssa muistaakseni aivan kuten ekat Potteritkin. Tie El Doradoon. Kuudes aisti.
Ei ihmiskunta nyt niin paha ole. Kun on meitä pokemoneitakin. Se ISENSE -salin "juonto" tyyppi kutsui salissaolijoita pokemoneiksi. Aika raakaa. Mulla oli housuhame jumpsuit päällä ja pakko aina stripata kun käy vessassa ja muutenkin yritin näyttää etsivältä. 🔍
Käytiin shoppailee mulle mekko sekä tossut. Kirjoitan keittiönpöydällä ikivanha turkkilaisesta hotellista nyysitty hiirimatto hiiren alla. Syötiin uusia perunoita (ruotsalaisia) ja kalaa (lohiviibaleita) kermaviilikastikkeen (suolaa ja pippuria) kanssa salaatilla (kuivattuja tomaatteja, avokadoa, juustokuutioita). Pari juustosämpylää lisäksi. Söin mun L-koon poppparit ennen kuin 3D-, osio alkoi elokuvasta eli varmaan just kun mainokset loppuneet.
Aamulla söin 3 munan munakkaan. Kävin Dr. Pepperiä tölkinn ja irtareita ostaa kun odottelin bussia tänne, ei niitä sit mennytkään kovin usein.
Ei tee mieli enää sokeria. Eikä ruokaa. Syöminen käy töistä.
Laitoin kaverin pyynnön mukaan sen tv:n toriin myyntiin. Sataa, sataa, ropinaa.