Ja niin siinä taas kävi. Ettei minua kiinnosta muut kuin minä itse. Ennen oli kajsat terästä.

Aamulla pesin pyykit. Sitten vatsa kipeänä puoliksi tajuttomana sängyssä kunnes, eksä kävi lainaa painepesuria ja silittelin koiraani... Käynyt raidailee ja istunut monta tuntia pokemon go salien lähettyvillä myös. Puolen tunnin päästä olisi taas yksi jos jaksaisi vielä pinnistää yhden. Premium passeja raidaukseen on vielä 8, kun yhden olen käyttänyt. Puoli tuntia kaappailin meltaneita, sekä käytin parisataatuhatta stardustia pokemonieni vahvistamiseen.
Alan olla jo kyllästynyt pokemoniin tälle päivää. Kello on jo paljon ja ne liikkeet joissa unohdin että piti käydä, on jo kiinni.

Ehtii huomennakin.

Syönyt suklaalevitettä ja säilöttyjä hedelmiä ja leipää cheddar siivuilla ja kalkkuna viibaleilla.

Pitäisi maksaa psykoterapia, sähkö -lasku, pari vakuutus- laskua ja kännykkä-laskuja sun muuta terveydenhuolto---menoa. :( Toisaalta haluaisin vaan käyttää rahani ruokaan ja tupakkiin, kun ei ne muuhun, riittäisi kun vuokrakin on saatanallisen korkea.

Että sellaista stressiä tällä haavaa. Paidoissa kasvaa reiät ja kenkien pohjat pinttyy ja mun hiukset käpristyä kihartuvat. Oli se hyvä hankkia Kiinasta varalasit, kun noi yhdet aiheuttaa finnejä molemmin puolin silmien sivuja. Allerginen jollekin. Mulla oisi uudet tennarit miesten osastolta, mutta varmaan otan käyttöön vasta kesäksi.

Oisi mulla yksi asiakas joka soittelee suikkarien perään ja maksaisi viittäkymppiä niistä mutku en ole koskaan kotona. Aika ei riitä mun huoraamiseen. Tai no jos sitä voi kutsua huoraamiseksi. Aamulla joku laittoi silmäkarkkia sikspäkeistään snapchattiin ja pornhubissa trendaavat videot riittää, kun mun lontoon salarakaskin daddy ikävoi mun vauvaääntä jota satuin äänittää ja valkkari humalassa laittaa youtubeen. Hauskinta siinä varmaan ettei kukaan kestä kuunnella 37 sekkaa kauempaa mutta keksimäärin kuunneltu 7 min jo silloin ekana päivänä :D:D En luota tilastoihin.

Eikä siinä sit. Pari kappaletta tanssin eilen jotain dance now sovelluksen ja macin näytöltä, seuraillen sitä ukkelia peilikuvana ja ko. liikkeitä jsaaden hien otsalle ja se oli ehkä kivaakin. Jos en oisi tiputtanut kännykkää handusta niin ehkä voinut päästä muullekin kuin vikalle sijalle.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit