ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

torstai 17. tammikuuta 2019

Olispa ja saispa kerran elämässä, niinkö!

En voi kropalleni mitään. Tollaiset pönttöpaavot, joita koulussakin huutaa mulle kaikenlaista argumenttia, saavat munasarjani känkkäränkkäröimään??

Näkyvyys on mulle se ja sama! En ole kukaan Juice Leskinen jonka elämästä laittaa kaupungin sivuille kauheat määrät tietoa. "Astui ensimmäisen kerran Tampereen maaperälle kesä-heinäkuussa 1969." Entäs me paljasjalkaiset? Jotka ovat lapsuudesta tienneet muuta omasta synnyinkaupungista kuin ehkä vain... Koskikeskuksen?

Tässä olisi niinku kylmä talvi ja mä tarvitsen jotain miehistä lämpöä <3 Oli se sit, untuvatakki tai vaikka laminointilaite, niin, vittu täysille vaan!! Jäädyn!!

Raha nyt tulee vittu jostain helinäkeijun persettä paukuttelemalla... EVVK!!!

(: ##### olla kotona kun ei ole millä mässätä. Keitin kaikki loput kahvitkin tossa eikä ole maitoa pistää. Suomessa on joku ### itsepalvelu!!!

Se siitä. Olen psykopaatti mutta todella imelä ja romanttinen sellainen. "sweet but psycho" soi repeatilla lady kakan sijasta.

Henkisesti piilottelen jossain miedossa lämmössä. En ole nyt ollenkaan tavoitettavissa. Eikä mulla sitten muuta syytä ole kirjoittaa, kun raivota vaan kaikesta. Nussikaa pilkkua mun puolesta! Eilen oli kaikki vielä "hyvin", nyt kartalla häämöttää lisää pientä myrskyvaroitusta...

Kelan maksupäivieen kanssa liitossa oleminen on aivan. Ei edusta tätä nykyistä lajia, jota koen edustavani :D:D