mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

lauantai 19. tammikuuta 2019

A book called "How to make someone a sex addict"

Voisin kirjoittaa kirjan "Miten tehdä kenestä vain seksiaddikti". Sitten kaikki ajattelee kuitenkin jotain nymfomaania, jolla taas on erillisiä partnereita joka paikassa. En tiedä olisiko se niinkään naisia varten, mutta ehkä enemmän homoille ja pariskunnille.... hmmm... täältä alkaa syntyä eilisillan perusteella ihan hyvääkin matskua.. Mietin vaan, mikä numerointi olisi tärkein mistä aloittaa, kun seksi on vähän fyysistä ja sotkuistakin puuhaa.
Alitajuisesti ei mitenkään kiihottavia jutskia luvassa.

Ole läsnä. Koskettele paljon, rauhallisesti. Jos toinen istuu velttona vieressä, niin siirry hajareisin päälle ja ala liikutella itseäsi viettelevästi. Muista avusi: miehiä kiinnostaa enimmäkseen vain silmät tissit, ja pillu ja mahdollisesti muut reiät, nekin vitsillä. Jos et saa vieteltyä miestäsi tarpeeksi, voi mies vaikka vahingossa purkaa sinuun aggressioitaan. Suusi on ase, joten käytä sitä. Levitä käsiäsi miehen rinnoilla, hartioilla, kasvoilla, niskassa, mutta seuraa tämän reagointia. Älä anna olettaa, ettei sinua kiinnostaa muu kuin se, mitä hänellä on houissaan. Silloin tällöin täytyy sekin ottaa kyllä esiin, jos mies on muuten ihan avuton, eli opettele avaamaan housujen "säädöt" myös mieheltä.

Jokainen mies on hieman erilainen, joten koita olla keskittymättä miehesi kaveriin, vaikka teillä synkkaisi paremmin. Yritä ilmaista miten epäreiluksi miehesi tekee sinulle, että joudut valitsemaan heistä toisen, jolle jutella. Sinun pitäisi olla keskikohde, eikä se, mitä kaverit puuhailevat ja ovat tutkiskelevinaan ja kiinnostuneet, jostain muusta älyllisestä elämästä. Miehillä on "man cave":t ja se on ihan normaalia, mutta ei se, että sinne linnoittaudutaan turhaan.

Ehdota uusia asioita. Etkö saa edestä seksiä, koska olet liian lihava? No, ota takaa sitten, kunnes runkkaatte toisianne, tai ole päällä. Muista olla liian äänekäs, jos haluat ajaa miehesi villiksi... Sikäli että miehesi ei ole villi, niin kunhan jotain röhkit, etkä ota mallia pornotähdistä - sinua rakastetaan.

Jos miehellä ei ole luonnollisia avuja kuten itselläsi, niin sinun täytyy vain houkutella ne esiin, kunnes olet tajuttomana lattialla tai et pysty enää liikkuu? Sängyssä pätee säännöt, jotka eroavat päivittäisistä normeista.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy