Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

sunnuntai 3. joulukuuta 2023

Satunnaisia sähköpurkauksia aivoissa eli unet

 Näin unia. Muistan ne. Tuossa äskeisessä olin tietokoneluokassa tekemässä matikan tehtäviä. Muut otti opetuksesta muistiinpanoja, itse keskityin ratkaisee. Menin vessaan, joku muu tuli istumaan ja kuuntelemaan mun tiedostoja. Rynnistin takaisin, ja yritin saada niitä kuulokkeita hiljemmalle koska kaikki kuuli. Sitten kysyin aikooko se jatkaa, ja kun se vastasi myöntävästi, vedin hänen takaraivonsa lattiaan siitä tuolilta. Opettaja tai joku tuli tarkistaa ja laittoi jonkun ihmeen 2tunnin selityskaavio julisteen mun eteen lattialle ja sanoin etten ole koira, ja se kysyi kai tarvitsenko laillista apua ja heräsin.

En tiennytkään että minussa oli vielä intohimoa, suojella itseäni? 

Sitten yksi asiakas kysyi kik viestimessä olenko kotona. Mä olin herännyt 2min sitten ja huulet kuivat, niin se viidenkympin bj meni siinä tilaisuus ansaita pitkästä aikaa. Sillä oisi saanut muutamat drinkit tiistaina tai aika paljon jo jotain, mutta en mä voi.

Yöllä heräsin yhdeltä. Olin jossain Isojoella ja ihmiset teki punaisella ferrarilla tai moottoripyörällä jotain  näyttäviä syöksyjä siihen jokeen ja mä yritin eka ottaa kuvia ja videota kännyllä. Sitten pari pikkutyttöä ylipuhui mua soittaa hätänumeroon, ja puhuin pitkään puhelimessa. Kun sanoin missä olen, niin ne sanoi etteivät tule ellei se ole jotain tärkeää. Sitten etsin verkosta jotain kalaa, mikä näytti olevan risteytys lehtikalaa ja pohjakalaa.

Siinä pointti oli kai se, että näin unta jossa käytän puhelintani monipuolisesti.

Täytyy puhdistaa mun silmälasit kun näillä ei oikein näe rasvatahrojen takaa.