Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

sunnuntai 3. joulukuuta 2023

Sinä istut siellä etkä ole mitenkään erikoinen

 Tutkin blogia 2010-2011 vuosilta yöllä mitä kirjoittanut mun miesseikkailuista englanniksi adultfriendfinderin blogiini. Ensisuudelmasta ja kokemattomuudesta vuoden sisällä pari tusinaa kumppania. Mä olin osastollakin koska "en osannut huolehtia itsestäni" eli tapailin miehiä (joka toinen viikonloppu, vaikka olin vanhanaikaisessa kuntoutuskodissa) ja mun kaikki viimeiset säästöt meni niihin osastomaksuihin viimeistä kertaa. Pystynyt enää ikinä säästää. Toisaalta loput meni lontoonreissuihin. Mulla oli isän takana pari tonnia ja sitten sain muutaman satasen takaisin. 2014 en saanut enää missään netissä mainita sen puolen sukulaisia netissä millään tapaa. Syytin kavalluksesta kai. Molemminpuolista vihaa. Tilanneet mun alkuperäisen diagnoosin.

Vähän marinoitua kanansuikaletta paistoin pannulla tuossa ja söin yhden mandariinin ja pienen suklaan joulukalenterista. Pähkinät menny vanhoiksi niin laitoin kahvikuppiin ja ulos. Parvekelinnut yrittää aina nokkia mun tupakoita partsilla, en tiedä miksi. Haluaako ne mikromuovia ja kuolla vai onko nekin persoja nikotiinille.

Itse olen "perso" kauneudelle hah. Perseensuti kun ihmiset on persuja, sen todistaa rasistinen sinimusta hallituskin joka ajaa köyhien heittämistä kaduille kuolee koska eivät ansaitse elää eikä tänne haluta muista maista sosiaalipummeja niitäkään. Perussuomalainen on minusta tasa-arvon ja ihmisoikeuksien vastainen sana. Eikä siitä vittujakaan enempää.