Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

perjantai 1. joulukuuta 2023

En mä erityisemmin miesten vuoks tee seikkaperäisiä tekstejä menemisistäni

 Ostin kaupasta tällä kertaa ranch dippimausteen ja kermaviiliä niin sain sellerit syötyä eli stringy waterit. Join kaverin luona kyykkysiiderin ja yhden kaljan ja pelattiin korttia. Kävin sen aikana hesburgerissa kun kaveri vei koiraa. Sain ostettua tulehduskipulääkkeet apteekista myös. Seuraavana pelailtaisi shakkia, ettei aina lasten pelejä. En pelaa mitään missä pitää laskea jotakin, ihan periaatteesta, mutta tein poikkeuksen tämän Kasinon kanssa. Sain kaikki erityiskortit, padat, eniten kortteja ja mökkejä koko ajan. Olisipa oikeassa elämässä yhtä hyvä onni. 

Niin ja ostin myös paketointiin lahjapaperia ja samanlaisen toimisto- teippirullan pidikkeen mitä isälläni oli joskus 90-luvulla. Soitettiin bestiksen kanssa ysärimusaa myös. Dragostea Din Tein Maija Huuta, ja sen sellaista hauskaa jotakin Bad Touchia ja spaissaria mun puhelimen kaiuttimista. Tämä muovinen ysäri kaulakoru kutiaa jo, että saan chokerin pois. Ihankuin koissun takki, josta ei tykännyt. Raukka oli kai masentunut, liekö valeraskaus. Ja bestikseni löysi 30 eurolla käsityönä tehdyt villasukat Tallipihalta.

Aamusta söin suklaita adventtikalentereista. Melkein syönyt terveellisesti siis