ihmisoikeudet

Niin kyllä mä muistan koska se on mun tapa kontrolloida

 Oon palanut. En siis palannut. Käsivarret helottaa. Ei -kele. Meikä on kiinni somessa liikaa. Enää yksi päivä ja asumistuki kilahtaa. Siitä...

Translate

torstai 17. elokuuta 2023

Minua ihmetyttää vain Kantin sisäiset moraalisäännöt koska sisäistän mieluummin naisvastaisen naisten kehon ihanteen, sisälleni toksisen inceleiden ihmetyksenaiheena

 UK22/EUS18/EU50 koon puuvillaiset sortsit, vähän väljät, on mulla jalassa ja istun ja nostin tissien päälle vyötärönympäryksen. Että käy vähän niin kuin tässäkin nännien, intimiteettisuojana, jos sattuisi hakkerit kattelee ruudun toiselta puolelta (pliis ottakaa yhteyttä, saatte dogecoinsseja :P:P)
Kävin tänään terveydenhoitajalla. Ne oli 10 min myöhässä. Ilmeisesti olisi pitänyt käydä labroja ottamassa. No ehkä huomenna, tai joskus?
Siitä lähdin vaihdolla kohti perhehelvettiä. Ostin click&collect piuhan telkkarikanaviin. Päätin kävellä kotiin, kun se oli vain parin kilometrin tilaisuus. Kävin vain puolivälissä... mäkkäristä hakemassa pirtelön, ja kotona mussutettavaksi pienen kanahampparin mukaan.
Kotona menin suihkuun. Ismo paidasta lähti ihan himona jotain nöyhtää. 
Ei paljoa auttanut, mutta siirrellyt täällä tavaroita eilisillasta alkaen isompia huonekaluja. Sängyn ja sohvaa, ja rullilla kulkeva telkkaripöytä piiloon isomman pöydän alle.
Niin, sain sen telkkarin johdon vaihdettua pidempään 10-metriseen ja tv:n toiseen huoneeseen. Vielä on auki, laitanko sohvan makkariin myös! Näitä tasoja on monia. Täytyy taktisesti sijoitella sähkölaitteita, kun jatkojohtoja tarvitsen jo nyt 3.
Laitoin myös koneellisen pyykkiä kuivumaan. Vasta äsken viilennyin parvekkeella. Ai niin, laitoin älykellon lataukseen jos lisää hankkisi kuntoa kuntopyöräillen/ se kello, jaksaisi vielä kattoo jos se laskisi hapenottokykyäni uudestaan. En tiedä, ehkä pitää kävellä jotta se tarkkailee sen.
Kaikkea sitä! En paina edelleenkään 150 kiloa, olen pysähtynyt 125:een koska olen niin sporttinen mimmi, ettei ole mahdollista tästä enempää lihoa. Terveys edellä, vaikka sitten häränpyllyä alamäkeen... 

  • mutta joo meikä on ihan macCuminpants nyt kun laitoin vihdoin otsikkohiukset tohna kirjoittaman,
En oo dyslektiaalinen mä oon sexdaily.member (iihk, ei pystyjaksakykene- viitti kirjoittaman enempi, kun liika paljon avaudun ja sitten oon isompi kun en mahdu aina vain pienempään tilaan ja tekeydy pieneksi, kuin jokin naiseusihanteellisuuspersejuttunäkökulmanne.)
mut vaan koska oikeesti. Tyhmä jaksaisi enemmänkin. Rönsynallet on persiissänne.

Astorloogisuus yllämme ja Kant moraalisäännöt sisällämme vastaan ihmisen typeryys. Ja typeryys on tässä instanssissa pieruinen psykologia ja ihmisten lokerikkoihin tunkeminen eli ns. elämän pilaaminen yhteiskunnan syrjälaitaan stigmatisoimalla "mielenterveyden" perusteella, kats. tyhmyys.