Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

tiistai 15. elokuuta 2023

En vie sun pokemonkortteja, vaikka mulla oliskin kaikki voimakkaimmat

 Väsyttää, ihan oma syy! Jou jou. Haukottelen. 
Olin melko autuaan raukeana tuossa jo, mutta sitten internetissä joku taas raportoi, tiktokille, kommenttiani syyttä joten pakko olla seuraamatta enää sitä ihmistä ollenkaan. Seuraillut paljon ulkomaalaisia tilejä Suomessa, eli muualta tulleilta koska niillä on varmaan vaikeuksia, täällä kielen kanssa ym kulttuurishokkia, ja mä tunnen samaa. Niiden niche eli markkinarakonsa sillekin.
Kävelin tänään paljon metsässä. Varmaan nukkuu hyvin se koira. Ei se oikeastaan gimbaillu heti kauas meistä kun pääsi irti hihnastaan. Vähän näkyi valkoista hännänpäätä hehtaarin päässä.
Kaveri heitti korttipakan seinää päin mun viereen. Lähdin sitten kotiin ennen kuutta kuitenkin. Join loput liköörit täällä suihkun jälkeen. Kaljan.
Se olisi ollut kolmas voittoni putkeen, mutta hän luuli jokeria joksikin ihan toiseksi, oikeaksi kortiksi ja jäi vähän auki kumpi olisi voittanut. Se oli mun vuoro, heitin sille kolme ruutua ja jos se olisi saanut kaatumaan ne eikä heittänyt kädestään jokeria päälle, niin olisin nostanut Mustan Maijan ja häneltä olisi loppunut kortit, mutta jos hän olisi nostanut ne, olisi antanut ässä valttia ja viimeisen korttini sen jälkeen eli voittanut. Molempien vika kun jakoi jokerit pakkaan, enkä tarkastanut missä se toinen olisi.
 Jos haluaa voittaa mut Musta Maija -korttipelissä, kannattaa antaa mulle se musta maija siinä pelin loppupuoliskolla, jos sen sattuu saamaan. Pitää silmällä pakkaa aina. Laskee kenellä voisi olla pelin parhaat kortit, muttei jätä niitä silti omaan käteensä.
Meille tuli riitaa fusku läpsystä. Hänestä fuskaaminen korttipelissä on jotain villinlännen kuula kalloon touhua, vaikka idea on pitää hauskaa ja huijata ja siksi olisin muka kolmevuotiaan tasolla. Ei ymmärtänyt yhtään huumoria, väitti vain ettei muhun voi luottaa eikä mulla ole moraalia?  Epäillä saa, huijata saa, se kuuluisi sääntöihin fuskuissa. Eli kortit väärinpäin ja sanotaan mikä kortti siinä on. Läpsyyn en edes ole varma sopisko se, koska siinä pitää olla nopea jos tulee samaa, pitää läpsäyttää.
Fusku paskahousu. Tuuripelit. Mutta rahasta en pelaa. Fiilistelen vain, olen yhtä korttien kanssa. Jos en voita... no kyllähän mä voitan joka kerta, mutta silti. Kaikki pelaa kanssani kunnes häviäjäkin voi sanoa voittaneensa minut.