Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

perjantai 18. elokuuta 2023

Äärimmäisen hyvin toimiva ruoansulatus neutraalius sydänkohtauksetta

 Ei voi olla totta! Alan laskea kaloreita ja lihon heti. Olisi pitänyt tilata joku pitsa ja läskistyä ohimennen.

Toisaalta olen mussuttanut menee pähkinöitä ja kuivattuja rusinoita/karpaloita, pari kananmunaa paahtoleivän päällä, muusijauhetta ja soijarouhetta, kahvia ja teetä, omenan. Eli jotain max.2000 kaloria ja iltapaino on pari kiloa noussut. Toivottavasti se on edes vetsipainoa, eikä jotain heti sisäeliminten ympärillä. Ehkä pitäisi lihasta koittaa vielä 5kg painoilla. Ei kyllä ennenkään ole pystynyt, ja tein vain 12min treenin kuntopyörälläkään... (tosin pari vuotta sitten jaksoin vain 2min kerralla)

Tilasin huomiseksi kotiinkuljetuksella ruokia. Halvinta kotivaraa mitä mahdollista keksiä mussuttaa. No ei vais, mariekeksit on kuitenkin vieraita varten?

Tavallaan ne pähkinät lämmitti sisältäpäin kuin lämmin ruoka, mutta silti kuolaan ja aivoissa on jokin nälkä koko ajan. Ei mitään järkeä minun alkaa pakkomielteisesti ajattelemaan pienempiä ruokamääriä, annoskokoja, kaloritarpeita. Eihän se ole viimeiseen 5 vuoteen onnistunut sekään... siis että laihtuisi?

Katsonut yli puolet tuollaista sarjaa toistopalvelusta, missä pojalle selviää että hänellä on lahja syödä muiden noitien sydämiä ja saada niiden voimat ja hänestä se on ok. Olen aina itsekin halunnut tietää verityyppini, eivät vain ole huolineet sitä koskaan.