Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

lauantai 15. heinäkuuta 2023

Tunteeton kävelevä katastrofi

 Käytin vähän liikaa rahaa eilen. Kävin kampaajalla, söin pitsan, ostin alkoa, tilasin eBaysta uuden suihkupään LED valoilla, ja mitä kaikkea normalista kaverille tiskiharjan, käsienpesuaineen ja itselle hiusvärin ja retinol seerumia... Sitten jäätelöä ja sipsiä, suklaita. En ole vielä syönyt kaikkea. Sain toki kymmenentuhatta askelta käveltyä.

Sitten keskiyön jälkeen täällä kävi fupan ihailija 5 vuoden jälkeen. Nautin vaan hetken kun se painoi takaa/sivusta, kuten Daddyn kanssa. Muuten ihan pantu olo, vaikka se vain ihaili enimmäkseen. Katsoin pornoa ja sain orkun helpommin ainakin. Kuivaa köyrimistä videolla, onneksi on liukkaria paljon kaalimadon isoin tuubi. Mulle tuli masturboimisesta sormeen rakkokin. Harvemmin se menee näin?


Se Daddy, laittoi mulle kotitehtäväksi etsiä pornhubista linkkejä ja lähettää sille, ja sitten se valitsee parhaan ja laitan tähden kalenteriin sen päivän kohdalle. Olen aina ollut opettajien lemmikki. Mulla on jo neljä tähteä ja läpikäyty kaikkea mahdollista.

*hengittää vaivalloisesti* Se laittaa mulle kylpykuvii... himoitsen. Hieno taivas Australiassa, paljon tähtiä!