ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

Kaikki jää kaikki jää kytemään, vaikkei ilman savua voi nuotioon jäädä istumaan🔥

 En sunnuntaisin yleensä bloggaa. Heräsin ja oli kevyt olo. Eilen en tehnyt muuta kuin leikin itselläni. Mutta nyt pitäisi siivoilla kun on siivouspäivän pyhitys. Join laventeliteetä ja huilasin partsilla, eikä oikein huvita... Ja katsos vaan simsalabim, sovelluksessa Kik:issä joku avatuu mulle, että jos kirjoittaa "moi" niin alkaa tapahtua.
Ei se kyllä mun mielestä tee yhtään mitään. Mä haluan vain sen viidenkympin setelin lompakon pohjalta kuljeksimasta, ja kinkyillä suihinoton parissa. Muuta minulta ei saa, ellei odota 8 vuotta ja kymmenen päälle. Teen miehistä mun asiakkaita. Toisaalta valikoin niitäkin, enkä muista keneltä sai parhaimmat kyydit.
I was born to make Daddy happy.
Söin yhden vohvelin, haukkasin vähän omenaa, ja danone mansikkajogurttia. Nyt on vasta sunnuntai aamu edelleen. Raukeana siellä runkkarit vaanii alastonkuvia.
En tiedä. Onko tämä sisältö seksuaalista. Ehkä hieman. Toisaalta jos keittiönkaapista löytyy ainekset, niin miksei niistä kokkaisi sitä mitä tekee mieli? Varottava esimerkki.

Jos elämä olisi koulua, niin elämänkoululaisilla on varmaan ikuinen välitunti.

Kunhan mietin ja huokailen. Otsasta hikoilen helteellä. Hiukset kuivuu itsestään. Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla hämmästyttää pientä kulkijaa
Hämmästys, himo, ne on niitä miesten juttuja joita ei voi nainen ymmärtää. Toisaalta mulla on tapana napata kaikesta juonesta kiinni aina siitä jostain ytimestä ja keskeisimmästä hahmosta, vaikka olisi miljoonan sanan fantasiamaailma. Patriarkaalisuus on primitiiviä. En nyt sanoisi barbaarista. Moni on liian varovainen kun ne tunkee elintään jonkun suuhun. Mun rajoja ei ole rikottu kertaakaan, no okei ehkä kerran näin tähtiä.
Pitäisi tunkea tämä bloggaus kokonaisuus kajsablom.com sivuille tämän sijaan mutku voi olla etten edes julkaisisi normaalisti tämmöisiä (ihan senkin perusteella jo, ettei kukaan osaa lukea) synnynnäinen lukutaidottomuus